Per 1 mei – morgen – levert het bedrijf hen geen dieseldelen meer, zoals commonrailinjectoren en hogedrukpompen.

Sinds enkele jaren had Terlouw een samenwerking met Auto Electra Naaldwijk, Cartal-Rijsbergen, Heuts, Imbema (nu gedeeltelijk Primaparts) en Slager. Daaraan is een einde gekomen "door veranderingen in de markt" (de overnames door Fource, red.) en "verschil van inzicht hoe we de garages met kwalitatief hoogwaardige producten én 100% ondersteuning kunnen bedienen", meldt Terlouw in een persbericht.

Om de universele garage en merkdealer toch te blijven bedienen, heeft Terlouw een eigen bezorgdienst in het leven geroepen. Vanaf 1 mei begint het bedrijf met voorlopig twee bestelwagens een eigen bezorgdienst. Injectoren en hogedrukpompen worden gratis binnen de regio bezorgd in een middagroute. Wie vóór 12.30 uur bestelt, heeft de order vóór 15.00 uur in huis. Wie woonachtig is buiten de regio òf na 12.30 uur bestelt heeft de onderdelen de volgende ochtend franco in huis. Onveranderd blijft de mogelijkheid om rechtstreeks technische vragen te stellen (ook ’s avonds) en in de webshop dieseldelen bestellen.