Revisiebeurs ReMaTec trekt 240 exposanten

De gisteren afgesloten vakbeurs ReMaTec is met bijna 240 exposanten groter van opzet geweest dan de vorige edities, stelt de organisatie in haar slotbericht.

In de twee hallen in AmsterdamRAI waren revisiebedrijven uit 25 landen vertegenwoordigd. De vakbezoekers kwamen uit 71 landen en bevatten alle grote mondiale OEM-spelers. Het percentage management uit de hoogste regionen van bedrijven was hoger dan in voorgaande Jaren, stelt beursmanager Niels Klarenbeek. "We zijn erg trots op het gerichte en internationale publiek op de show."

Parallel aan de beurs vonden kennisbijeenkomsten plaats op het gebied van revisie (ICoR, World Reman Summit, Circular Economy Seminar). Behalve in Amsterdam vindt ReMaTec ook plaats in de VS (Las Vegas).  De revisiebeurs wordt ondersteund door de vakorganisaties APRA (Auto Parts Remanufacturers Association) en FIRM (International Association of Engine Rebuilders and Remanufacturers).

 

Revisiebeurs ReMaTec trekt 240 exposanten - Automobielmanagement.nl

Revisiebeurs ReMaTec trekt 240 exposanten

De gisteren afgesloten vakbeurs ReMaTec is met bijna 240 exposanten groter van opzet geweest dan de vorige edities, stelt de organisatie in haar slotbericht.

In de twee hallen in AmsterdamRAI waren revisiebedrijven uit 25 landen vertegenwoordigd. De vakbezoekers kwamen uit 71 landen en bevatten alle grote mondiale OEM-spelers. Het percentage management uit de hoogste regionen van bedrijven was hoger dan in voorgaande Jaren, stelt beursmanager Niels Klarenbeek. "We zijn erg trots op het gerichte en internationale publiek op de show."

Parallel aan de beurs vonden kennisbijeenkomsten plaats op het gebied van revisie (ICoR, World Reman Summit, Circular Economy Seminar). Behalve in Amsterdam vindt ReMaTec ook plaats in de VS (Las Vegas).  De revisiebeurs wordt ondersteund door de vakorganisaties APRA (Auto Parts Remanufacturers Association) en FIRM (International Association of Engine Rebuilders and Remanufacturers).