"We hebben de artikelen binnen het assortiment van onze importeur uitgebreid met huismerken, zoals supermarkten dat doen", zegt webshopbeheerder René Bakker. "Maar we zijn ook officieel reseller van Bol.com geworden. En we werken aan koppelingen met andere externe partners die ons accessoiresassortiment verder zullen verbreden. Met ons aanbod gaan we richting vijftienduizend artikelen. Zo hebben we het miniaturenaanbod van onze vijf merken uitgebreid naar vijfhonderd stuks."

De vernieuwde webshop is rechtstreeks aangesloten op de digitale showroom van Martin Schilder. René Bakker: "In de digitale showroom staan alle voorraadauto’s opgesteld, inclusief rijtesten, brochures en filmpjes van het model. Dankzij een koppeling met onze webshop kan een klant direct zien welke opties en accessoires op de door hem of haar gekozen auto mogelijk zijn. Op die manier kan iemand ook een voorraadauto naar eigen wensen samenstellen. Die koppeling is uniek in de autobranche."

De webshop heeft het Certificaat Thuiswinkel Waarborg dat klanten een aantal zekerheden biedt bij het online kopen van producten. De werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.

Wie een bestelling doet, kan die laten bezorgen in één van de acht vestigingen van Martin Schilder in Noord-Holland. Het familiebedrijf telt vijfhonderd medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).