Nauwe samenwerking Bosch en PPG

Robert Bosch B.V. en PartsPoint Group gaan in Nederland en België nauwer samenwerken. De samenwerking is een uitbreiding van de reeds jarenlange bestaande samenwerking tussen Bosch en AD Benelux. PartsPoint Group, dat AD Benelux, Brezan Nederland, Brezan België, Technische Centrale en Staadegaard omvat, voert voortaan alle productlijnen van Bosch.

"Deze stap betekent een verdere uitbreiding van onze bestaande samenwerking met AD Benelux. Het was niet meer dan normaal dat wij na de overname van AD Benelux door PartsPoint Group met de volledige groep zouden samenwerken. Deze samenwerking is nu beklonken. Het is de bedoeling dat PartsPoint Group ons aanbod parts, bytes en services gaat voeren," zegt Thierry Leblanc, managing director Bosch Aftermarket France and Benelux.
Ook Cor Baltus, ceo PartsPoint group ziet het als een logische stap. "Met het uitbreiden van onze productrange, het opzetten van onze nieuwe catalogus en het versterken van de logistieke beschikbaarheid is de formule een interessante leverancier voor het autobedrijf. De toevoeging van Bosch maakt ons assortiment compleet".
"Met de komst van Bosch is ons assortiment nog completer. Bosch is een ijzersterk merk dat uitstekend past bij Brezan. Bovendien bieden de Bosch-concepten ons de mogelijkheid onze formule verder te professionaliseren en onze dienstverlening aan het autobedrijf te verbeteren. Bestaande en nieuwe klanten kunnen we nog beter van dienst zijn als totaalleverancier. De grote Brezan-vestigingen kunnen als First Supplier ook de succesvolle concepten van Bosch vermarkten. Een mijlpaal in de geschiedenis van Brezan. Brezan levert al jaren onderdelen aan de werkplaats van het LeasePlan Occasion Center te Breukelen aan de A2. LeasePlan heeft deze zomer gekozen voor Bosch als eerste onderdelenleverancier. Doordat Brezan nu ook Bosch kan leveren is de jarenlange relatie gecontinueerd," zegt Frank Doorenbos, commercieel directeur Brezan Automaterialen.

Nauwe samenwerking Bosch en PPG - Automobielmanagement.nl

Nauwe samenwerking Bosch en PPG

Robert Bosch B.V. en PartsPoint Group gaan in Nederland en België nauwer samenwerken. De samenwerking is een uitbreiding van de reeds jarenlange bestaande samenwerking tussen Bosch en AD Benelux. PartsPoint Group, dat AD Benelux, Brezan Nederland, Brezan België, Technische Centrale en Staadegaard omvat, voert voortaan alle productlijnen van Bosch.

"Deze stap betekent een verdere uitbreiding van onze bestaande samenwerking met AD Benelux. Het was niet meer dan normaal dat wij na de overname van AD Benelux door PartsPoint Group met de volledige groep zouden samenwerken. Deze samenwerking is nu beklonken. Het is de bedoeling dat PartsPoint Group ons aanbod parts, bytes en services gaat voeren," zegt Thierry Leblanc, managing director Bosch Aftermarket France and Benelux.
Ook Cor Baltus, ceo PartsPoint group ziet het als een logische stap. "Met het uitbreiden van onze productrange, het opzetten van onze nieuwe catalogus en het versterken van de logistieke beschikbaarheid is de formule een interessante leverancier voor het autobedrijf. De toevoeging van Bosch maakt ons assortiment compleet".
"Met de komst van Bosch is ons assortiment nog completer. Bosch is een ijzersterk merk dat uitstekend past bij Brezan. Bovendien bieden de Bosch-concepten ons de mogelijkheid onze formule verder te professionaliseren en onze dienstverlening aan het autobedrijf te verbeteren. Bestaande en nieuwe klanten kunnen we nog beter van dienst zijn als totaalleverancier. De grote Brezan-vestigingen kunnen als First Supplier ook de succesvolle concepten van Bosch vermarkten. Een mijlpaal in de geschiedenis van Brezan. Brezan levert al jaren onderdelen aan de werkplaats van het LeasePlan Occasion Center te Breukelen aan de A2. LeasePlan heeft deze zomer gekozen voor Bosch als eerste onderdelenleverancier. Doordat Brezan nu ook Bosch kan leveren is de jarenlange relatie gecontinueerd," zegt Frank Doorenbos, commercieel directeur Brezan Automaterialen.