Coldax breidt range uit met technische sprays

USN-Centuri breidt zijn huislabel Coldax uit met technische sprays. Ze worden als beursprimeur getoond op de komende Autoprof Hardenberg (13 t/m 15 oktober).

Coldax voerde al accu’s, dynamo’s, oliën, ruitenwissers, spiraalveren, startmotoren, verlichting, vloeistoffen en waterpompen. "Op het gebied van verbruiksartikelen bleek bij onze klanten een duidelijke vraag naar technische sprays onder private label", zegt Jan Verbeek (Manager PM & Support). Die boodschap is de afgelopen maanden vertaald in een dertien verschillende soorten tellende range: siliconenspray, multispray (CD-40), kruipolie, snelstart, remreiniger, elektrobeschermer, PTFE droog, wit spuitvet, koperspray, keramisch vet, remmontagevet, contactcleaner en bitumen.

Prijstechnisch zijn ze minimaal veertig procent onder de A-merken gepositioneerd. Volgens USN-Centuri gaat de lagere prijs gepaard met een goede kwaliteit. De bron van de fabrikant wordt geheim gehouden maar is volgens Verbeek "een absolute A-merk leverancier". Het resultaat wordt vanaf de beurs leverbaar via de bijna veertig USN-grossiers.

Coldax breidt range uit met technische sprays - Automobielmanagement.nl

Coldax breidt range uit met technische sprays

USN-Centuri breidt zijn huislabel Coldax uit met technische sprays. Ze worden als beursprimeur getoond op de komende Autoprof Hardenberg (13 t/m 15 oktober).

Coldax voerde al accu’s, dynamo’s, oliën, ruitenwissers, spiraalveren, startmotoren, verlichting, vloeistoffen en waterpompen. "Op het gebied van verbruiksartikelen bleek bij onze klanten een duidelijke vraag naar technische sprays onder private label", zegt Jan Verbeek (Manager PM & Support). Die boodschap is de afgelopen maanden vertaald in een dertien verschillende soorten tellende range: siliconenspray, multispray (CD-40), kruipolie, snelstart, remreiniger, elektrobeschermer, PTFE droog, wit spuitvet, koperspray, keramisch vet, remmontagevet, contactcleaner en bitumen.

Prijstechnisch zijn ze minimaal veertig procent onder de A-merken gepositioneerd. Volgens USN-Centuri gaat de lagere prijs gepaard met een goede kwaliteit. De bron van de fabrikant wordt geheim gehouden maar is volgens Verbeek "een absolute A-merk leverancier". Het resultaat wordt vanaf de beurs leverbaar via de bijna veertig USN-grossiers.