Darten tegen Co Stompé op Autoprof Hardenberg

Op de stand van USN-Centuri (nummer 507) kunnen bezoekers tijdens Autoprof Hardenberg het vanaf morgen opnemen tegen dartcoryfee Co Stompé.

De voormalige trambestuurder is een oude en gewaardeerde bekende van USN-Centuri als het gaat om ondersteuning op de vakbeurzen. In Hardenberg verzorgt hij van 13 t/m 15 oktober dagelijks tussen 18.00 en 22.00 uur dartdemo’s. Bezoekers kunnen het tegen Co opnemen en met hem op de foto.

Beursprimeur bij USN-Centuri zijn de technische sprays van huismerk Coldax. De range omvat dertien varianten. Het geheel wordt vanaf Autoprof Hardenberg leverbaar via de bijna veertig USN-grossiers. Coldax voerde al accu’s, dynamo’s, oliën, ruitenwissers, spiraalveren, startmotoren, verlichting, vloeistoffen en waterpompen.

Autoprof Hardenberg begint morgen (dinsdag) en duurt t/m donderdag 15 oktober. Bijgaand de officiële beursbijlage, een uitgave van Automobiel Management.

 Autoprof Hardenberg 2015.pdf

 

Darten tegen Co Stompé op Autoprof Hardenberg - Automobielmanagement.nl

Darten tegen Co Stompé op Autoprof Hardenberg

Op de stand van USN-Centuri (nummer 507) kunnen bezoekers tijdens Autoprof Hardenberg het vanaf morgen opnemen tegen dartcoryfee Co Stompé.

De voormalige trambestuurder is een oude en gewaardeerde bekende van USN-Centuri als het gaat om ondersteuning op de vakbeurzen. In Hardenberg verzorgt hij van 13 t/m 15 oktober dagelijks tussen 18.00 en 22.00 uur dartdemo’s. Bezoekers kunnen het tegen Co opnemen en met hem op de foto.

Beursprimeur bij USN-Centuri zijn de technische sprays van huismerk Coldax. De range omvat dertien varianten. Het geheel wordt vanaf Autoprof Hardenberg leverbaar via de bijna veertig USN-grossiers. Coldax voerde al accu’s, dynamo’s, oliën, ruitenwissers, spiraalveren, startmotoren, verlichting, vloeistoffen en waterpompen.

Autoprof Hardenberg begint morgen (dinsdag) en duurt t/m donderdag 15 oktober. Bijgaand de officiële beursbijlage, een uitgave van Automobiel Management.

 Autoprof Hardenberg 2015.pdf