Holland Paviljoen op Automechanika Dubai

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2016 een Holland Paviljoen op de Automechanika Dubai (8 t/m 10 mei).

Het is de grootste vakbeurs voor de zich snel ontwikkelende automotive aftermarket in het Midden-Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika. De afgelopen editie van Automechanika Dubai omvatte meer dan 1.880 exposanten uit 59 landen en dertigduizend vakbezoekers uit 130 landen. Het aanbod bestaat uit auto-en motoronderdelen, wasserijen, werkplaats- en tankstationproducten, IT-producten en services, accessoires, batterijen, banden en tuning.

"De Verenigde Arabische Emiraten zijn de gateway naar veel landen in de regio. Met name in Iran, Pakistan, Irak, Afghanistan en Afrikaanse landen stijgt namelijk de behoefte om oude voertuigen te onderhouden", aldus Marlies Mekelenkamp van Messe Frankfurt Nederland. "Dit biedt grote kansen voor automotive ondernemingen. Daarom hebben wij besloten de deelname voor Nederlandse bedrijven aan de Automechanika Dubai zo eenvoudig als mogelijk te maken en een Holland Paviljoen te organiseren." Deelname is mogelijk vanaf negen vierkante meter.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Holland Paviljoen op Automechanika Dubai - Automobielmanagement.nl

Holland Paviljoen op Automechanika Dubai

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2016 een Holland Paviljoen op de Automechanika Dubai (8 t/m 10 mei).

Het is de grootste vakbeurs voor de zich snel ontwikkelende automotive aftermarket in het Midden-Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika. De afgelopen editie van Automechanika Dubai omvatte meer dan 1.880 exposanten uit 59 landen en dertigduizend vakbezoekers uit 130 landen. Het aanbod bestaat uit auto-en motoronderdelen, wasserijen, werkplaats- en tankstationproducten, IT-producten en services, accessoires, batterijen, banden en tuning.

"De Verenigde Arabische Emiraten zijn de gateway naar veel landen in de regio. Met name in Iran, Pakistan, Irak, Afghanistan en Afrikaanse landen stijgt namelijk de behoefte om oude voertuigen te onderhouden", aldus Marlies Mekelenkamp van Messe Frankfurt Nederland. "Dit biedt grote kansen voor automotive ondernemingen. Daarom hebben wij besloten de deelname voor Nederlandse bedrijven aan de Automechanika Dubai zo eenvoudig als mogelijk te maken en een Holland Paviljoen te organiseren." Deelname is mogelijk vanaf negen vierkante meter.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding