Jeroen Smits directeur Valeo BNL & Scandinavië

Valeo Service herschikt zijn wereldwijde aftermarketorganisatie. Menno Schönlank (51) is per 2016 IAM Regional Director Europe. Jeroen Smits (38) volgt hem op als Division General Manager Benelux & Scandinavië.

Schönlank is al meer dan 25 jaar werkzaam bij Valeo, in diverse managementfuncties in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren was hij General Manager Benelux & Scandinavië, alsmede General Manager van de divisie Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland. Vanaf januari 2016 geeft Schönlank het stokje door en neemt hij de verantwoordelijkheid voor heel Europa op zich. "Het is mijn ambitie dat elke monteur elke dag een Valeo-product monteert."

Jeroen Smits werkte van 2003 tot begin 2011 bij Valeo Service, onder andere als Marketing Manager en Sales Manager Benelux. De afgelopen vijf jaar was hij actief binnen de automotive retail, de laatste twee jaar als directeur dealeractiviteiten van de Driessen Autogroep. Zelf spreekt Smits van "een mooie kans om terug te keren." De opvolger van Menno Schönlank voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk wordt in een later stadium bekend gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jeroen Smits directeur Valeo BNL & Scandinavië - Automobielmanagement.nl

Jeroen Smits directeur Valeo BNL & Scandinavië

Valeo Service herschikt zijn wereldwijde aftermarketorganisatie. Menno Schönlank (51) is per 2016 IAM Regional Director Europe. Jeroen Smits (38) volgt hem op als Division General Manager Benelux & Scandinavië.

Schönlank is al meer dan 25 jaar werkzaam bij Valeo, in diverse managementfuncties in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren was hij General Manager Benelux & Scandinavië, alsmede General Manager van de divisie Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland. Vanaf januari 2016 geeft Schönlank het stokje door en neemt hij de verantwoordelijkheid voor heel Europa op zich. "Het is mijn ambitie dat elke monteur elke dag een Valeo-product monteert."

Jeroen Smits werkte van 2003 tot begin 2011 bij Valeo Service, onder andere als Marketing Manager en Sales Manager Benelux. De afgelopen vijf jaar was hij actief binnen de automotive retail, de laatste twee jaar als directeur dealeractiviteiten van de Driessen Autogroep. Zelf spreekt Smits van "een mooie kans om terug te keren." De opvolger van Menno Schönlank voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk wordt in een later stadium bekend gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding