Novatech sluit zich aan bij AD Benelux

Novatech Auto & Industrie Parts B.V., een technische groothandel met vestigingen in Heerenveen, Steenwijk en Staphorst, wordt vanaf 1 januari 2016 onderdeel van het AD Benelux netwerk.

Het grossiersbedrijf kan daarmee rekenen op betrouwbare dagleveringen van automaterialen, vooruitstrevende marketing concepten en innovatieve ICT oplossingen die onmisbaar zijn in de universele automotive after-market.

Dankzij een focus op duurzame groei heeft Novatech in het noorden van Nederland een sterke regionale positie verworven met betrekking tot automaterialen en gereedschappen. Om die groei door te kunnen zetten, heeft Novatech gekozen voor het netwerk van AD Benelux.

Bernier Hoekstra, Algemeen Directeur van Novatech, over de samenwerking met AD Benelux: "Voor ons is het van groot belang dat we kunnen blijven werken zoals we dat de afgelopen twintig jaar gedaan hebben. AD Benelux staat voor vrij ondernemerschap. Dat betekent dat we onze zelfstandigheid behouden en ondersteuning krijgen waar dat nodig is. Bovendien biedt AD Benelux diverse sterke concepten met een tastbare meerwaarde voor onze klanten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Bernier, verstandig… 🙂

Geplaatst door: Jacques Peters op
Novatech sluit zich aan bij AD Benelux - Automobielmanagement.nl

Novatech sluit zich aan bij AD Benelux

Novatech Auto & Industrie Parts B.V., een technische groothandel met vestigingen in Heerenveen, Steenwijk en Staphorst, wordt vanaf 1 januari 2016 onderdeel van het AD Benelux netwerk.

Het grossiersbedrijf kan daarmee rekenen op betrouwbare dagleveringen van automaterialen, vooruitstrevende marketing concepten en innovatieve ICT oplossingen die onmisbaar zijn in de universele automotive after-market.

Dankzij een focus op duurzame groei heeft Novatech in het noorden van Nederland een sterke regionale positie verworven met betrekking tot automaterialen en gereedschappen. Om die groei door te kunnen zetten, heeft Novatech gekozen voor het netwerk van AD Benelux.

Bernier Hoekstra, Algemeen Directeur van Novatech, over de samenwerking met AD Benelux: "Voor ons is het van groot belang dat we kunnen blijven werken zoals we dat de afgelopen twintig jaar gedaan hebben. AD Benelux staat voor vrij ondernemerschap. Dat betekent dat we onze zelfstandigheid behouden en ondersteuning krijgen waar dat nodig is. Bovendien biedt AD Benelux diverse sterke concepten met een tastbare meerwaarde voor onze klanten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Bernier, verstandig… 🙂

Geplaatst door: Jacques Peters op