Door de toenemende vraag hebben de organisatoren besloten het evenement te verplaatsen naar een grotere hal in het RAI Amsterdam complex. Met als bijkomend voordeel dat alle exposanten zich straks in één grote hal bevinden.

Grote spelers in de revisiesector hebben hun deelname aan het evenement al bevestigd. Onder hen Autocraft Drivetrain Solutions, Autoenterprises, BorgWarner, Corteco, D&V Electronics, Emmetec, Gobbi Spare Parts, Meritor, Pos Service Holland, Rufre Diesel Injection, TRW, Valeo, WAIglobal en ZF. "De enorme interesse in zo’n vroeg stadium is ongekend", stelt beursmanager Niels Klarenbeek. De grote hoeveelheid inschrijvingen weerspiegelt de groei van de revisiesector in de afgelopen jaren. Recent marktonderzoek door European Remanufacturing Network schat dat de huidige Europese markt een waarde heeft van iets minder dan dertig miljard euro, met een potentieel om zich tegen 2030 te verdrievoudigen.

Op ReMaTec zijn segmenten zoals revisieapparatuur, startmotoren & dynamo’s, transmissies, motoren, cores en rem- & stuurinrichtingen altijd goed vertegenwoordigd. Over de volgende editie van het evenement (18 t/m 20 juni 2017) zegt Klarenbeek: "We zien een toename van elektronische componenten en ECU’s. Ook het segment turbochargers groeit aanzienlijk."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding