LKQ lanceert Euro Car Parts in Frankrijk

De Britse onderdelenleverancier Euro Car Parts heeft in alle stilte ook een website in het Frans geopend. Euro Car Parts zegt zelf dat het meer dan 800.000 onderdelen binnen 48 uur overal in Frankrijk kan leveren.

LKQ lanceert Euro Car Parts in Frankrijk

Euro Car Parts verwerkt in Groot-Brittannië zelf vanuit meer dan 200 vestigingen en online dagelijks meer dan 60.000 bestellingen. De omzet komt daarmee inmiddels rond de 800 miljoen euro per jaar uit. Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op BMW, Mercedes, Porsche en VW maar bedient inmiddels alle grote merken. Euro Car Parts is sinds oktober 2011 in handen van het Amerikaanse LKQ Corporation uit Chicago (moedermaatschappij van onder meer Sator en Fource) dat de Britse dochter ziet als bruggenhoofd naar de rest van Europa. In dat kader werd eerder al de Italiaanse onderdelenleverancier Rhiag-Inter Auto Parts Italia overgenomen. Inmiddels is dus ook een stap naar de grote Franse markt gezet.

LKQ lanceert Euro Car Parts in Frankrijk - Automobielmanagement.nl

LKQ lanceert Euro Car Parts in Frankrijk

De Britse onderdelenleverancier Euro Car Parts heeft in alle stilte ook een website in het Frans geopend. Euro Car Parts zegt zelf dat het meer dan 800.000 onderdelen binnen 48 uur overal in Frankrijk kan leveren.

LKQ lanceert Euro Car Parts in Frankrijk

Euro Car Parts verwerkt in Groot-Brittannië zelf vanuit meer dan 200 vestigingen en online dagelijks meer dan 60.000 bestellingen. De omzet komt daarmee inmiddels rond de 800 miljoen euro per jaar uit. Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op BMW, Mercedes, Porsche en VW maar bedient inmiddels alle grote merken. Euro Car Parts is sinds oktober 2011 in handen van het Amerikaanse LKQ Corporation uit Chicago (moedermaatschappij van onder meer Sator en Fource) dat de Britse dochter ziet als bruggenhoofd naar de rest van Europa. In dat kader werd eerder al de Italiaanse onderdelenleverancier Rhiag-Inter Auto Parts Italia overgenomen. Inmiddels is dus ook een stap naar de grote Franse markt gezet.