Automechanika Birmingham uitverkocht

De eerste Britse aflevering van Automechanika, die van 7 tot en met 9 juli wordt gehouden in Birmingham, is al uitverkocht.

Meer dan 550 Britse en internationale bedrijven uit de auto- en toeleveranciersindustrie hebben een stand geboekt. Daartoe behoren onder meer de Duitse onderdelengigant Schaeffler, Unipart, Yokohama Tyres en Total UK.

Het evenement was oorspronkelijk gepland voor één hal in het NEC-centrum maar wordt nu uitgebreid naar drie hallen met in totaal 21.000 vierkante meter expositieruimte. "De response die we hebben gekregen na de lancering toont al aan dat er behoefte was aan zo’n soort automotive handelsbeurs in Groot-Brittannië. Het zal een thuisplaats gaan worden voor zowel de toeleveranciers als de aftermarket en de bezoekers," zegt Simon Albert, directeur van de Britse beurs.

Automechanika Birmingham wordt georganiseerd door de Frankfurt Messe en de Britse Society of Motor Manufacturers and Traders SMMT. Frankfurt Messe heeft het concept inmiddels naar 15 andere steden in de wereld overgebracht waarmee Automechanika het meest succesvolle auto-evenement is geworden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Automechanika Birmingham uitverkocht - Automobielmanagement.nl

Automechanika Birmingham uitverkocht

De eerste Britse aflevering van Automechanika, die van 7 tot en met 9 juli wordt gehouden in Birmingham, is al uitverkocht.

Meer dan 550 Britse en internationale bedrijven uit de auto- en toeleveranciersindustrie hebben een stand geboekt. Daartoe behoren onder meer de Duitse onderdelengigant Schaeffler, Unipart, Yokohama Tyres en Total UK.

Het evenement was oorspronkelijk gepland voor één hal in het NEC-centrum maar wordt nu uitgebreid naar drie hallen met in totaal 21.000 vierkante meter expositieruimte. "De response die we hebben gekregen na de lancering toont al aan dat er behoefte was aan zo’n soort automotive handelsbeurs in Groot-Brittannië. Het zal een thuisplaats gaan worden voor zowel de toeleveranciers als de aftermarket en de bezoekers," zegt Simon Albert, directeur van de Britse beurs.

Automechanika Birmingham wordt georganiseerd door de Frankfurt Messe en de Britse Society of Motor Manufacturers and Traders SMMT. Frankfurt Messe heeft het concept inmiddels naar 15 andere steden in de wereld overgebracht waarmee Automechanika het meest succesvolle auto-evenement is geworden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding