TTI introduceert nieuw bandenmerk ‘Laufenn’

TTI Tyre Trading International introduceert het merk Laufenn, een nieuw merk van de Koreaanse bandenfabrikant Hankook.

Laufenn richt zich op de slimme en prijsbewuste consument. De bandenlijn wordt geproduceerd in de hightechfabriek in Hongarije, één van de modernste ter wereld.  Laufenn brengt in Europa vijf productlijnen op de markt, bijna allemaal voor personenauto’s. TTI start binnen de Benelux met de volgende typen: de S Fit EQ (zomerbanden voor het sportsegment van 15 tot 19 inch), G Fit EQ (zomerbanden van 13 tot 17 inch), X Fit Van (zomerbanden voor het suv/bestelautosegment van 14 tot 16 inch). De producten zijn vanaf 1 maart te bestellen bij TTI.

TTI Tyre Trading International is een internationale groothandel in autobanden, 4X4-banden, bestelwagenbanden en vrachtwagenbanden. Behalve premiummerken biedt TTI ook eigen importmerken aan zoals Falken, Sailun, Toledo & Atturo. TTI is ook distributeur van het merk Hankook.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Zonet even de prijzen van de G Fit EQ bekeken maar ze zijn bijna niet goedkoper dan Vredestein Sportrac 5 die als best uit de test van Autovisie kwam. Bandenlabel wat er aan hangt is ook magertjes als slimme en prijsbewuste consument ga je dus niet voor deze nieuwe band. Die 10euro die je bespaard ben je aan alleen brandstofkosten mogelijk al veelvuldig kwijt los van het feit dat bij een eventuele noodstop je langere remweg hebt en daardoor grotere kans op schade.

Geplaatst door: Bram op
TTI introduceert nieuw bandenmerk ‘Laufenn’ - Automobielmanagement.nl

TTI introduceert nieuw bandenmerk ‘Laufenn’

TTI Tyre Trading International introduceert het merk Laufenn, een nieuw merk van de Koreaanse bandenfabrikant Hankook.

Laufenn richt zich op de slimme en prijsbewuste consument. De bandenlijn wordt geproduceerd in de hightechfabriek in Hongarije, één van de modernste ter wereld.  Laufenn brengt in Europa vijf productlijnen op de markt, bijna allemaal voor personenauto’s. TTI start binnen de Benelux met de volgende typen: de S Fit EQ (zomerbanden voor het sportsegment van 15 tot 19 inch), G Fit EQ (zomerbanden van 13 tot 17 inch), X Fit Van (zomerbanden voor het suv/bestelautosegment van 14 tot 16 inch). De producten zijn vanaf 1 maart te bestellen bij TTI.

TTI Tyre Trading International is een internationale groothandel in autobanden, 4X4-banden, bestelwagenbanden en vrachtwagenbanden. Behalve premiummerken biedt TTI ook eigen importmerken aan zoals Falken, Sailun, Toledo & Atturo. TTI is ook distributeur van het merk Hankook.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Zonet even de prijzen van de G Fit EQ bekeken maar ze zijn bijna niet goedkoper dan Vredestein Sportrac 5 die als best uit de test van Autovisie kwam. Bandenlabel wat er aan hangt is ook magertjes als slimme en prijsbewuste consument ga je dus niet voor deze nieuwe band. Die 10euro die je bespaard ben je aan alleen brandstofkosten mogelijk al veelvuldig kwijt los van het feit dat bij een eventuele noodstop je langere remweg hebt en daardoor grotere kans op schade.

Geplaatst door: Bram op