Laufenn richt zich op de slimme en prijsbewuste consument. De bandenlijn wordt geproduceerd in de hightechfabriek in Hongarije, één van de modernste ter wereld.  Laufenn brengt in Europa vijf productlijnen op de markt, bijna allemaal voor personenauto’s. TTI start binnen de Benelux met de volgende typen: de S Fit EQ (zomerbanden voor het sportsegment van 15 tot 19 inch), G Fit EQ (zomerbanden van 13 tot 17 inch), X Fit Van (zomerbanden voor het suv/bestelautosegment van 14 tot 16 inch). De producten zijn vanaf 1 maart te bestellen bij TTI.

TTI Tyre Trading International is een internationale groothandel in autobanden, 4X4-banden, bestelwagenbanden en vrachtwagenbanden. Behalve premiummerken biedt TTI ook eigen importmerken aan zoals Falken, Sailun, Toledo & Atturo. TTI is ook distributeur van het merk Hankook.