Hankook onder BMW 7 serie

Bandenfabrikant Hankook gaat de eerste montage banden leveren voor de nieuwe BMW 7 serie. De nieuwe generatie luxe limousines van de BMW-groep zal worden voorzien van de ultra-high performance zomer- en winterbanden Ventus S1 evo2 en i*cept evo van Hankook, beide in de runflat-uitvoering.

De limousines van BMW zullen o.a. met Hankook-banden van de band rollen. Het high-end premium vlaggenschip van Hankook, de Ventus S1 evo2, zal als speciale runflat-versie in de maten 245/50 R18 Y *RSC (Runflat Safety Component), naast de verschillende maten 245/45 R19 Y*RSC voor de vooras en 275/40 R19 Y*RSC voor de achteras worden gemonteerd, zodat de voertuigen onder zomerse omstandigheden optimaal presteren. Tevens wordt de ultra-high performance band, de Winter i*cept evo van Hankook, geleverd in de maat 245/50 R18 H *RSC met een profiel voor koude weersomstandigheden. Deze band zorgt voor de gewenste prestaties onder winterse omstandigheden.
De sedan uit de 7 serie is het zevende model van de BMW-groep, naast de MINI, de BMW 1, 2, 3, 4 en 5 series evenals de X5, dat wordt voorzien van banden van Hankook. Dit vormt een andere belangrijke mijlpaal in de wereldwijde expansie van Hankook op het gebied van het premium automobielsegment, omdat het de eerste keer is dat de bandenfabrikant zowel de zomer- als de winterbanden als eerste montage-leverancier aan de BMW-groep levert. "Wij zijn trots op het feit dat wij niet alleen ons UHP (ultra high-performance)-vlaggenschip voor de nieuwe 7 serie als eerste montage-leverancier mogen leveren, maar met de vooruitstrevende runflat-technologie tevens voor het eerst gekozen zijn om ook de winterbanden voor dit prestigieuze segment te mogen leveren", aldus Ho-Youl Pae, directeur van Hankook Tire Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hankook onder BMW 7 serie - Automobielmanagement.nl

Hankook onder BMW 7 serie

Bandenfabrikant Hankook gaat de eerste montage banden leveren voor de nieuwe BMW 7 serie. De nieuwe generatie luxe limousines van de BMW-groep zal worden voorzien van de ultra-high performance zomer- en winterbanden Ventus S1 evo2 en i*cept evo van Hankook, beide in de runflat-uitvoering.

De limousines van BMW zullen o.a. met Hankook-banden van de band rollen. Het high-end premium vlaggenschip van Hankook, de Ventus S1 evo2, zal als speciale runflat-versie in de maten 245/50 R18 Y *RSC (Runflat Safety Component), naast de verschillende maten 245/45 R19 Y*RSC voor de vooras en 275/40 R19 Y*RSC voor de achteras worden gemonteerd, zodat de voertuigen onder zomerse omstandigheden optimaal presteren. Tevens wordt de ultra-high performance band, de Winter i*cept evo van Hankook, geleverd in de maat 245/50 R18 H *RSC met een profiel voor koude weersomstandigheden. Deze band zorgt voor de gewenste prestaties onder winterse omstandigheden.
De sedan uit de 7 serie is het zevende model van de BMW-groep, naast de MINI, de BMW 1, 2, 3, 4 en 5 series evenals de X5, dat wordt voorzien van banden van Hankook. Dit vormt een andere belangrijke mijlpaal in de wereldwijde expansie van Hankook op het gebied van het premium automobielsegment, omdat het de eerste keer is dat de bandenfabrikant zowel de zomer- als de winterbanden als eerste montage-leverancier aan de BMW-groep levert. "Wij zijn trots op het feit dat wij niet alleen ons UHP (ultra high-performance)-vlaggenschip voor de nieuwe 7 serie als eerste montage-leverancier mogen leveren, maar met de vooruitstrevende runflat-technologie tevens voor het eerst gekozen zijn om ook de winterbanden voor dit prestigieuze segment te mogen leveren", aldus Ho-Youl Pae, directeur van Hankook Tire Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding