Bosch Automotive Tradition brengt de bekende zwarte accu uit 1995 opnieuw op de markt die zijn uitgerust met de moderne technologieën om aan de specifieke eisen van de oldtimers te voldoen. Vier nieuwe accu’s van 12 volt vullen nu het aanbod van zes accu’s van 6 volt aan die Bosch twee jaar geleden op de markt bracht. De accu’s voldoen aan dezelfde kwaliteits- en veiligheidsvereisten als het huidige aanbod en hebben allemaal de zwarte behuizing. Met de vier nieuwe modellen kunnen oldtimer-eigenaren dankzij de plastic behuizing rekenen op een stabielere, betrouwbare accu. Voor alle oldtimers met een bouwjaar tussen 1930 en 1975  is er een accu van Bosch, aldus de fabrikant. Een duizendtal klassieke modellen kunnen worden uitgerust met deze nieuwe accu’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding