Nieuw directieteam PartsPoint Group

Per juni 2016 heeft PartsPoint een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd. Er is ook een nieuw directieteam gevormd.

Nieuw directieteam PartsPoint Group

PartsPoint Group is recentelijk sterk gegroeid. Naast Brezan Automaterialen bestaat de organisatie nu uit Staadegaard, Technische Centrale, AD Benelux en USN-Centuri. Hierdoor is er behoefte ontstaan de slagkracht van de organisatie verder te versterken. Per juni 2016 is hiervoor een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd. Tevens is er een nieuw directieteam geformeerd waarin vijf ervaren leden zitting hebben. ‘PartsPoint Group verstevigt hiermee haar concurrentiekracht en is met deze structuur opnieuw klaar voor de toekomst’, aldus de onderdelenleverancier. 

Binnen het directieteam is ieder lid verantwoordelijk voor een specifiek onderdeel van de PartsPoint Group. Het directieteam wordt aangevoerd door Chief Executive Officer Cor Baltus. Verder bestaat het team uit de ervaren leden Johan van Veldhuisen (Chief Financial Officer), Peter Meyer (Director Central Operations), Frank Doorenbos (Director Brezan) en Simon Staadegaard (Director Staadegaard-TC).

De vernieuwde organisatiestructuur geeft PartsPoint Group meer slagkracht in een tijd waarin de markt vraagt om visie en daadkracht. Om de concurrentie voor te blijven investeerde de PartsPoint Group in 2015 in de uitbreiding van onderdelendepots van waaruit alle Brezanvestigingen en AD-grossiers bevoorraad worden. Hierdoor werden Brezan Automaterialen en AD Benelux als organisatie verder geprofessionaliseerd en wordt voor het garagebedrijf een maximale beschikbaarheid van onderdelen gegarandeerd.

Nieuw directieteam PartsPoint Group - Automobielmanagement.nl

Nieuw directieteam PartsPoint Group

Per juni 2016 heeft PartsPoint een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd. Er is ook een nieuw directieteam gevormd.

Nieuw directieteam PartsPoint Group

PartsPoint Group is recentelijk sterk gegroeid. Naast Brezan Automaterialen bestaat de organisatie nu uit Staadegaard, Technische Centrale, AD Benelux en USN-Centuri. Hierdoor is er behoefte ontstaan de slagkracht van de organisatie verder te versterken. Per juni 2016 is hiervoor een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd. Tevens is er een nieuw directieteam geformeerd waarin vijf ervaren leden zitting hebben. ‘PartsPoint Group verstevigt hiermee haar concurrentiekracht en is met deze structuur opnieuw klaar voor de toekomst’, aldus de onderdelenleverancier. 

Binnen het directieteam is ieder lid verantwoordelijk voor een specifiek onderdeel van de PartsPoint Group. Het directieteam wordt aangevoerd door Chief Executive Officer Cor Baltus. Verder bestaat het team uit de ervaren leden Johan van Veldhuisen (Chief Financial Officer), Peter Meyer (Director Central Operations), Frank Doorenbos (Director Brezan) en Simon Staadegaard (Director Staadegaard-TC).

De vernieuwde organisatiestructuur geeft PartsPoint Group meer slagkracht in een tijd waarin de markt vraagt om visie en daadkracht. Om de concurrentie voor te blijven investeerde de PartsPoint Group in 2015 in de uitbreiding van onderdelendepots van waaruit alle Brezanvestigingen en AD-grossiers bevoorraad worden. Hierdoor werden Brezan Automaterialen en AD Benelux als organisatie verder geprofessionaliseerd en wordt voor het garagebedrijf een maximale beschikbaarheid van onderdelen gegarandeerd.