Integratie

Guardian Automotive, zoals de automotive tak heet, combineert hiertoe de twee productiefaciliteiten in Spanje, het centraal magazijn in Duitsland en de distributieservices, die voorheen als afzonderlijke entiteiten werden bestuurd, in één bedrijf. Ook werd de capaciteit in Europa versterkt. Door de integratie is Guardian Automotive naar eigen zeggen in staat om klanten een meer consistente, snellere en meer betrouwbare service te bieden: "Het is onze doelstelling om de voorkeursleverancier van vervangingsglas te worden voor de automotive sector."

Bedrijfsleiding

Ook werd de bedrijfsleiding vernieuwd, die vanuit Luxemburg de globale koers van de onderneming uitzet. Het team staat nu onder leiding van Olivier Demeijer, Business Leader van Guardian Automotive Europe: "Momenteel zijn wij de enige fabrikant die zich exclusief focust op vervangingsglas voor de automotive sector."

Guardian Automotive presenteert zich op de Automechanika (13-17 september 2016) in Frankfurt, op stand A50 (hal 6, 2e verdieping).