S&H Tyres nieuwe importeur van Kumho

De internationale bandengroothandel S&H Tyres heeft een nieuw merk toegevoegd aan zijn importactiviteiten. Sinds 1 augustus is S&H importeur voor de Benelux van Kumho.

S&H Tyres nieuwe importeur van Kumho

Eigenaar Siem Klapwijk: "We zijn enorm trots dat het Zuid-Koreaanse merk onze onderneming heeft gekozen om hun belangen in de Benelux te vertegenwoordigen. Er waren meerdere gegadigden om het merk binnen te slepen, maar op basis van de aandacht die wij aan het merk kunnen geven heeft Kumho voor S&H gekozen. We beschouwen Kumho als onze baby. Het zal de aandacht krijgen die het verdient en het zal niet het zoveelste merk worden in het rijtje dat we al vertegenwoordigen. Kumho draagt bij aan onze naamsbekendheid!"

S&H eigenaar Siem Klapwijk is ‘een-ouwe-rot-in-het-vak’. In 2001 startte hij zijn eigen onderneming, na een jarenlange loopbaan als algemeen directeur van een internationale bandengroothandel. S&H is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de internationale bandenwereld, met meerdere vestigingen in Europa en Azië. De Verenigde Staten wordt binnenkort hieraan toegevoegd, waarmee het S&H netwerk wereld dekkend is.

S&H Tyres nieuwe importeur van Kumho - Automobielmanagement.nl

S&H Tyres nieuwe importeur van Kumho

De internationale bandengroothandel S&H Tyres heeft een nieuw merk toegevoegd aan zijn importactiviteiten. Sinds 1 augustus is S&H importeur voor de Benelux van Kumho.

S&H Tyres nieuwe importeur van Kumho

Eigenaar Siem Klapwijk: "We zijn enorm trots dat het Zuid-Koreaanse merk onze onderneming heeft gekozen om hun belangen in de Benelux te vertegenwoordigen. Er waren meerdere gegadigden om het merk binnen te slepen, maar op basis van de aandacht die wij aan het merk kunnen geven heeft Kumho voor S&H gekozen. We beschouwen Kumho als onze baby. Het zal de aandacht krijgen die het verdient en het zal niet het zoveelste merk worden in het rijtje dat we al vertegenwoordigen. Kumho draagt bij aan onze naamsbekendheid!"

S&H eigenaar Siem Klapwijk is ‘een-ouwe-rot-in-het-vak’. In 2001 startte hij zijn eigen onderneming, na een jarenlange loopbaan als algemeen directeur van een internationale bandengroothandel. S&H is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de internationale bandenwereld, met meerdere vestigingen in Europa en Azië. De Verenigde Staten wordt binnenkort hieraan toegevoegd, waarmee het S&H netwerk wereld dekkend is.