Succes Award: Kavo branchewinnaar 2016

Kavo uit Apeldoorn is door het NBSA (Nationale Business Succes Award Instituut) uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie aziatische auto-onderdelen. De onderdelenleverancier uit Apeldoorn maakt hierdoor rechtstreeks kans om de Nationale Business Succes Award 2016 te winnen.

Succes Award: Kavo branchewinnaar 2016

De nominatiecommissie is lovend; "Kavo is zonder meer een vooraanstaand bedrijf, dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut toonaangevend en vernieuwend. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van haar een absolute topper in haar wereld."

Kavo bestaat dit jaar 30 jaar en ziet deze prijs als een mooie bekroning op haar werk. Het bedrijf heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de aftermarket met ruim 30 productlijnen en klanten in meer dan 55 landen. ‘Een continue focus op klanten, vernieuwing en kwaliteit hebben dit mogelijk gemaakt’, zo laat het bedrijf in haar persbericht weten.

Directeur André van Leeuwen zal op zondag 6 november a.s. om 12.00 uur aanschuiven aan tafel bij Myrna Goossen in het SBS programma ‘Iedereen Succesvol’ en zijn visie geven op succesvol ondernemen.

Succes Award: Kavo branchewinnaar 2016 - Automobielmanagement.nl

Succes Award: Kavo branchewinnaar 2016

Kavo uit Apeldoorn is door het NBSA (Nationale Business Succes Award Instituut) uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie aziatische auto-onderdelen. De onderdelenleverancier uit Apeldoorn maakt hierdoor rechtstreeks kans om de Nationale Business Succes Award 2016 te winnen.

Succes Award: Kavo branchewinnaar 2016

De nominatiecommissie is lovend; "Kavo is zonder meer een vooraanstaand bedrijf, dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut toonaangevend en vernieuwend. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van haar een absolute topper in haar wereld."

Kavo bestaat dit jaar 30 jaar en ziet deze prijs als een mooie bekroning op haar werk. Het bedrijf heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de aftermarket met ruim 30 productlijnen en klanten in meer dan 55 landen. ‘Een continue focus op klanten, vernieuwing en kwaliteit hebben dit mogelijk gemaakt’, zo laat het bedrijf in haar persbericht weten.

Directeur André van Leeuwen zal op zondag 6 november a.s. om 12.00 uur aanschuiven aan tafel bij Myrna Goossen in het SBS programma ‘Iedereen Succesvol’ en zijn visie geven op succesvol ondernemen.