Vanwege de sterke groei is Bandenthuis.nl online gegaan met een volledig nieuwe webshop. Ook is het mobiele bandenservicebedrijf gestart met een modern geautomatiseerd plan- en bestelsysteem, waarbij de klant kan aangeven waar en wanneer hij de mobiele bandenservice wil ontvangen. Volgens Bandenthuis.nl lijkt het een trend dat autobanden via ‘thuiswinkelen’ worden aangeschaft, "waarbij het op locatie monteren een gemakkelijke service is voor veel automobilisten."

Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Nick van Creij (26) uit Utrecht. Klanten kunnen op de website banden kiezen en bestellen, en een keuze maken om de banden thuis of op het werk te laten monteren. "Hoewel de mobiele bandenservice aanvankelijk vooral werd gebruikt door particulieren is de zakelijke markt recent ook groeiende", aldus Van Creij. "We sluiten nu zelfs contracten met bedrijven en met leaseorganisaties."

Volgens Van Creij is Bandenthuis.nl vooralsnog de enige landelijke speler op het gebied van mobiele bandenservice in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding