Doyen Auto (Autodis Group) kondigt de overname aan van ADB omgedoopt tot Autodistribution Belux (België-Luxemburg), tot dan toebehorend aan de Nederlandse PartsPoint Group.

Met de overname van deze voorheen AD activiteiten in België en Luxemburg, is een belangrijk klantenbestand in de sector van de auto-onderdelen distributie en garageuitrusting gemoeid.

Auguste Amieux, Algemeen Directeur van Doyen Auto (Autodis Group):

"Wij zijn zeer verheugd met de acquisitie van Autodistribution Belux. Daarmee krijgt Doyen een belangrijke vertegenwoordiging in het noorden van België met een groot marktpotentieel. De overname van Autodistribution Belux past in de internationale ontwikkeling die de Autodis Group doormaakt, waarmee het zijn leidende positie in de sector versterkt." 

Cor Baltus, CEO PartsPoint Group (AutoBinck Group):

"De Automotive Aftermarket blijft een belangrijke strategische pijler voor de AutoBinck Group, waaronder PartsPoint Group valt. De verkoop van de AD activiteiten in België biedt ons de mogelijkheid ons meer te focussen op onze activiteiten met Brezan België, teneinde deze formule nog sterker te maken. De recente overname van Distri Pieces Auto in Luik en Jemeppe-Sur-Meuse onderschrijven deze ambities. In Nederland blijft de situatie ongewijzigd".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding