Kawe, Kavo Parts en NRF naar Automechanika Dubai 2017

Van 7 tot en met 9 mei 2017 staan Kawe, Kavo Parts en NRF met een gezamenlijke stand op Automechanika Dubai. Automechanika Dubai is met ruim 2.000 exposanten de grootste en snelst groeiende internationale aftermarket beurs gericht op Afrika en het Midden-Oosten.

Kawe, Kavo Parts en NRF naar Automechanika Dubai 2017

De stand, het Holland House, krijgt een echte Hollandse uitstraling waarbij uiteraard de eigen identiteiten van de drie partners niet ontbreken. "Door ons gezamenlijk te positioneren bundelen we onze krachten" aldus Peter Bloemberg, Sales & Marketing Director bij Kavo Parts en een van de initiatiefnemers van het project. "We benutten elkaars netwerk en kunnen bovendien grootser uitpakken tegen minder kosten, een prachtig voorbeeld van 1+1=3." Jeroen Beterams, Marketing Manager bij NRF sluit zich hier helemaal bij aan: "Afrika en het Midden-Oosten zijn voor alle drie de organisaties belangrijke groeimarkten. De beurs in Dubai biedt een perfect platform om ons internationaal verder op de kaart te zetten".

"Automechanika Dubai is de pilot voor dit initiatief, maar een tweede gezamenlijke beursdeelname is al gepland" aldus Alvin de Weerd, CEO bij Kawe, die voor de zevende maal op de Dubai beurs exposeert. "In oktober 2017 verschijnt het Holland House op Equip Auto in Parijs. Hieraan zullen naast Kawe, Kavo Parts en NRF ook Eurol en Ganzeboom deelnemen".

Kawe, Kavo Parts en NRF naar Automechanika Dubai 2017 - Automobielmanagement.nl

Kawe, Kavo Parts en NRF naar Automechanika Dubai 2017

Van 7 tot en met 9 mei 2017 staan Kawe, Kavo Parts en NRF met een gezamenlijke stand op Automechanika Dubai. Automechanika Dubai is met ruim 2.000 exposanten de grootste en snelst groeiende internationale aftermarket beurs gericht op Afrika en het Midden-Oosten.

Kawe, Kavo Parts en NRF naar Automechanika Dubai 2017

De stand, het Holland House, krijgt een echte Hollandse uitstraling waarbij uiteraard de eigen identiteiten van de drie partners niet ontbreken. "Door ons gezamenlijk te positioneren bundelen we onze krachten" aldus Peter Bloemberg, Sales & Marketing Director bij Kavo Parts en een van de initiatiefnemers van het project. "We benutten elkaars netwerk en kunnen bovendien grootser uitpakken tegen minder kosten, een prachtig voorbeeld van 1+1=3." Jeroen Beterams, Marketing Manager bij NRF sluit zich hier helemaal bij aan: "Afrika en het Midden-Oosten zijn voor alle drie de organisaties belangrijke groeimarkten. De beurs in Dubai biedt een perfect platform om ons internationaal verder op de kaart te zetten".

"Automechanika Dubai is de pilot voor dit initiatief, maar een tweede gezamenlijke beursdeelname is al gepland" aldus Alvin de Weerd, CEO bij Kawe, die voor de zevende maal op de Dubai beurs exposeert. "In oktober 2017 verschijnt het Holland House op Equip Auto in Parijs. Hieraan zullen naast Kawe, Kavo Parts en NRF ook Eurol en Ganzeboom deelnemen".