Fource vindt verkoeling bij Hella

Vanaf vandaag start Fource met de distributie van de thermomanagement productlijn van Hella. De productlijn ‘Behr Hella Service’ bestaat uit een compleet gamma van voertuigairconditioning en motorkoeling en is een aanvulling op het huidige Fource koelingsassortiment.

Fource vindt verkoeling bij Hella

Fource en Hella zijn geen onbekenden van elkaar. De onderdelenleverancier levert al lange tijd onder andere koplamp units van die fabrikant. De uitbreiding van het assortiment met koelingsdelen is een logische stap, mede door diverse overnames en consolidatieslagen door moederbedrijven Sator Holding en LKQ.

“We willen de markt een compleet pakket bieden waar men een keuze kan maken in merk en kwaliteit”, aldus Johan van der Hoeven, director Fource. “Hella is een mooi bedrijf met een lange historie en producten van uitstekende klasse”.

Marco van der Aa, algemeen directeur van Hella vult aan: “Fource en Hella delen de mening dat het product pas is verkocht nadat een tevreden klant het autobedrijf verlaat. De samenwerking voelt als een logische stap waar we erg blij mee zijn”.

Assortiment

Het airconditioning assortiment dat Fource nu levert bestaat uit: compressoren, condensoren, condensorventilatoren, filterdrogers, expansie- en smoorkleppen, verdampers, ventilatoren en compressoroliën. En het motorkoelingsassortiment uit: radiateuren, expansiereservoirs, Visco®-ventilatoren en -koppelingen, koelventilatoren, intercoolers en voorverwarmers. De producten zijn een toevoeging op het huidige koelingsassortiment dat Fource nu levert.

Fource vindt verkoeling bij Hella - Automobielmanagement.nl

Fource vindt verkoeling bij Hella

Vanaf vandaag start Fource met de distributie van de thermomanagement productlijn van Hella. De productlijn ‘Behr Hella Service’ bestaat uit een compleet gamma van voertuigairconditioning en motorkoeling en is een aanvulling op het huidige Fource koelingsassortiment.

Fource vindt verkoeling bij Hella

Fource en Hella zijn geen onbekenden van elkaar. De onderdelenleverancier levert al lange tijd onder andere koplamp units van die fabrikant. De uitbreiding van het assortiment met koelingsdelen is een logische stap, mede door diverse overnames en consolidatieslagen door moederbedrijven Sator Holding en LKQ.

“We willen de markt een compleet pakket bieden waar men een keuze kan maken in merk en kwaliteit”, aldus Johan van der Hoeven, director Fource. “Hella is een mooi bedrijf met een lange historie en producten van uitstekende klasse”.

Marco van der Aa, algemeen directeur van Hella vult aan: “Fource en Hella delen de mening dat het product pas is verkocht nadat een tevreden klant het autobedrijf verlaat. De samenwerking voelt als een logische stap waar we erg blij mee zijn”.

Assortiment

Het airconditioning assortiment dat Fource nu levert bestaat uit: compressoren, condensoren, condensorventilatoren, filterdrogers, expansie- en smoorkleppen, verdampers, ventilatoren en compressoroliën. En het motorkoelingsassortiment uit: radiateuren, expansiereservoirs, Visco®-ventilatoren en -koppelingen, koelventilatoren, intercoolers en voorverwarmers. De producten zijn een toevoeging op het huidige koelingsassortiment dat Fource nu levert.