Danny Slingerland van Tyres in Stock Nederland: "Bij het ontwikkelen van de nieuwe site heeft gebruikersgemak centraal gestaan. De geavanceerde zoekfunctie geeft alle zoekwoorden die bij de zoekopdracht passen. De zoekactie wordt nog preciezer met extra filters en de mogelijkheid om op type voertuig (zoals auto, motor, truck) te zoeken. De bestellijst toont in één oogopslag de complete bestelling. Een persoonlijk dashboard biedt een totaaloverzicht van de zoek- en bestelhistorie, lopende bestellingen, facturen en betalingen." 

Team uitgebreid 

Om persoonlijke en klantgerichte service kunnen blijven garanderen is het Nederlandse team van Tyres in Stock uitgebreid met een nieuwe collega. "De klanten waarderen dat persoonlijke contact enorm. We maken onze klanten ook graag wegwijs op onze nieuwe website", besluit Danny Slingerland.