De bedrijven hebben al een jarenlange samenwerking. In het kader van continuïteit heeft Autoplaat Drachten gekozen om de activiteiten onder te brengen bij Geevers Auto Parts.

Geevers Auto Parts en Autoplaat Drachten zijn ervan overtuigd dat de overname een belangrijke stap is naar de toekomst om de service te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Met de jarenlange ervaring van beide bedrijven en haar sterke marktpositie in de schadebranche zullen hierdoor nieuwe kansen gecreëerd worden. 

Vestiging Drachten

Gerben Huizinga, voormalig eigenaar van Autoplaat Drachten, zal bij Geevers Auto Parts de functie ‘Business Manager Noord Nederland’ uitoefenen. Hij blijft daardoor ook verantwoordelijk voor de vestiging in Drachten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding