Het assortiment onderdelen voor de Benelux volgt op dat in Duitsland: "Nadat deze onderdelen bijna 3 jaar geleden in Duitsland beschikbaar werden, kwamen er veel aanvragen van klanten uit Benelux", aldus Michael Saitow, CEO van Saitow AG. "Deze categorie hebben we nu ook voor de Benelux opgenomen op Tyre24."

Banden

De onderdelen zijn opgenomen zoals dit al langer gebeurde met banden op Tyre24. Zo zetten de leveranciers hun artikelen incl. prijs, voorraad en levertijd online. De kopers (bandendealers, garages, autodealers enz.) kunnen bij deze leverancier de onderdelen uitkiezen. Saitow: "Zo kunnen zij vaststellen welke leverancier een bepaald onderdeel voor de beste prijs kan aanbieden, maar ook die het snelst levert. Tyre24 treedt zelf niet op als verkoper van onderdelen, maar stelt deze tool van onderdelen ter beschikking. Bij de onderdelen op Tyre24 zijn er besparingen tot max. 50% op een bestaande inkoopprijs van een identiek product mogelijk."

De onderdelen zijn voorzien van een EAN-, OE- of handelsnummer, of typenummer van het voertuig en de uitvoering.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding