Brezan Autoparts neemt Van Looy over

De twee vestigingen van Van Looy Herentals en Retie, zijn per 1 januari 2018 overgenomen door Brezan Autoparts NV.

Dat meldt de onderdelenleverancier in een persbericht. Marc Vanbergen van Brezan: "Met de twee vestigingen versterken we onze positie op de Belgische markt. Onze omzet is de laatste vier jaar méér dan verdubbeld . Dat resulteert dat we ondertussen één van de grootste leveranciers van het garagebedrijf zijn en één van de weinige die in heel België actief zijn."

Door de overname telt Brezan nu 20 vestigingen door heel België. Daarmee verstevigt de organisatie haar positie als een top-3 speler op de Belgische automotive aftermarket. In Nederland telt de Brezan-organisatie nog eens 105 vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brezan Autoparts neemt Van Looy over - Automobielmanagement.nl

Brezan Autoparts neemt Van Looy over

De twee vestigingen van Van Looy Herentals en Retie, zijn per 1 januari 2018 overgenomen door Brezan Autoparts NV.

Dat meldt de onderdelenleverancier in een persbericht. Marc Vanbergen van Brezan: "Met de twee vestigingen versterken we onze positie op de Belgische markt. Onze omzet is de laatste vier jaar méér dan verdubbeld . Dat resulteert dat we ondertussen één van de grootste leveranciers van het garagebedrijf zijn en één van de weinige die in heel België actief zijn."

Door de overname telt Brezan nu 20 vestigingen door heel België. Daarmee verstevigt de organisatie haar positie als een top-3 speler op de Belgische automotive aftermarket. In Nederland telt de Brezan-organisatie nog eens 105 vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding