Grossier d’Uston & Allard uit Den Haag naar GroupAuto

Per 1 januari 2018 is automaterialengrossier d’Uston & Allard uit Den Haag aangesloten bij GroupAuto Nederland.

Grossier d’Uston & Allard (Den Haag) naar GroupAuto

d’Uston & Allard is opgericht in 1911 en zit in het centrum van de stad. Dat een onafhankelijke grossier als d’Uston & Allard al meer dan een eeuw bestaat, is in deze roerige markt, waarbij geregeld overnames plaatsvinden, bijzonder te noemen. Om deze onafhankelijkheid ook in de toekomst te behouden, heeft d’Uston & Allard voor een lidmaatschap bij GroupAuto gekozen, aldus het persbericht.

Volgens GroupAuto directeur Freek Blekxtoon is de markt inmiddels wel aardig verdeeld. Ook al zijn er nog enkele nieuwe leden op komst. Door de komst van grote Amerikaanse partijen, die sinds 2014 op overnamepad zijn, is het aantal volledig vrije grossiers inmiddels nog maar klein. Een grossier die nu geen aansluiting zoekt bij een club, gaat het op termijn alleen niet redden, is de mening van Blekxtoon.

Groei 

GroupAuto maakt sinds 2013 een flinke groei door. De groep telt nu ruim 50 leden en in 2017 telde zij in Nederland een omzet van meer dan 160 miljoen euro. GroupAuto Nederland heeft in 2017 een recordjaar achter de rug en is zeer optimistisch over 2018.

Grossier d’Uston & Allard uit Den Haag naar GroupAuto - Automobielmanagement.nl

Grossier d’Uston & Allard uit Den Haag naar GroupAuto

Per 1 januari 2018 is automaterialengrossier d’Uston & Allard uit Den Haag aangesloten bij GroupAuto Nederland.

Grossier d’Uston & Allard (Den Haag) naar GroupAuto

d’Uston & Allard is opgericht in 1911 en zit in het centrum van de stad. Dat een onafhankelijke grossier als d’Uston & Allard al meer dan een eeuw bestaat, is in deze roerige markt, waarbij geregeld overnames plaatsvinden, bijzonder te noemen. Om deze onafhankelijkheid ook in de toekomst te behouden, heeft d’Uston & Allard voor een lidmaatschap bij GroupAuto gekozen, aldus het persbericht.

Volgens GroupAuto directeur Freek Blekxtoon is de markt inmiddels wel aardig verdeeld. Ook al zijn er nog enkele nieuwe leden op komst. Door de komst van grote Amerikaanse partijen, die sinds 2014 op overnamepad zijn, is het aantal volledig vrije grossiers inmiddels nog maar klein. Een grossier die nu geen aansluiting zoekt bij een club, gaat het op termijn alleen niet redden, is de mening van Blekxtoon.

Groei 

GroupAuto maakt sinds 2013 een flinke groei door. De groep telt nu ruim 50 leden en in 2017 telde zij in Nederland een omzet van meer dan 160 miljoen euro. GroupAuto Nederland heeft in 2017 een recordjaar achter de rug en is zeer optimistisch over 2018.