Vink Automaterialen naar Brezan Nederland

De Brezan vestigingen van Vink Automaterialen in Woerden en Maarssen gaan per 1 februari aanstaande over in handen van Brezan Nederland.

Vink Automaterialen naar Brezan Nederland

Voor Brezan past dit in de strategie van het uitbouwen van het eigen netwerk. Recentelijk werden ook de voormalige franchisevestigingen Brezan Ulft en Ede overgenomen.

Voormalig eigenaar Vink verwoordt het als volgt: "Maar liefst 26 jaar waren we franchisenemer van de Brezan-formule. De vestigingen groeiden uit tot grote verkooppunten, waarvan de omzet structureel bleef groeien. De tijd is nu gekomen om me te richten op andere zaken en daarom heb ik besloten de vestigingen over te dragen aan Brezan Nederland. Mijn medewerkers blijven werkzaam in de vestigingen; voor onze klanten veranderen de vertrouwde gezichten dus niet!"

Cor Baltus (CEO Brezan) licht toe: "De overname van Vink past in onze strategie om, daar waar mogelijk, de regie over het Brezan netwerk in eigen hand te nemen. Onze franchisepartners kennen ons strategisch standpunt en als de tijd er rijp voor is worden gesprekken geopend. Vink heeft met twee locaties in de regio Utrecht een strategische meerwaarde in ons netwerk. Vandaar dat we geïnteresseerd waren om deze locaties in eigen beheer te verkrijgen."

Vink Automaterialen naar Brezan Nederland - Automobielmanagement.nl

Vink Automaterialen naar Brezan Nederland

De Brezan vestigingen van Vink Automaterialen in Woerden en Maarssen gaan per 1 februari aanstaande over in handen van Brezan Nederland.

Vink Automaterialen naar Brezan Nederland

Voor Brezan past dit in de strategie van het uitbouwen van het eigen netwerk. Recentelijk werden ook de voormalige franchisevestigingen Brezan Ulft en Ede overgenomen.

Voormalig eigenaar Vink verwoordt het als volgt: "Maar liefst 26 jaar waren we franchisenemer van de Brezan-formule. De vestigingen groeiden uit tot grote verkooppunten, waarvan de omzet structureel bleef groeien. De tijd is nu gekomen om me te richten op andere zaken en daarom heb ik besloten de vestigingen over te dragen aan Brezan Nederland. Mijn medewerkers blijven werkzaam in de vestigingen; voor onze klanten veranderen de vertrouwde gezichten dus niet!"

Cor Baltus (CEO Brezan) licht toe: "De overname van Vink past in onze strategie om, daar waar mogelijk, de regie over het Brezan netwerk in eigen hand te nemen. Onze franchisepartners kennen ons strategisch standpunt en als de tijd er rijp voor is worden gesprekken geopend. Vink heeft met twee locaties in de regio Utrecht een strategische meerwaarde in ons netwerk. Vandaar dat we geïnteresseerd waren om deze locaties in eigen beheer te verkrijgen."