Tot en met eind maart zal de dienstverlening aan de Kawe klanten via het Bosal Schiedam depot verlopen zoals gebruikelijk was sinds de jaren ’90. Echter, voor onderdelen die niet kunnen wachten tot de nachtlevering vanuit het centrale magazijn in Raalte, kunnen de klanten in de regio vanaf 5 april terecht bij het Auto Onderdelen Depot in Zoetermeer. Dit depot is gelieerd aan Kilinclar automaterialen, dat al vanaf de oprichting vrijwel het volledige Kawe programma op voorraad heeft voor zijn klanten. Wat het Zoetermeer depot uniek maakt, is dat het 24 uur per dag geopend is, zodat ook buiten reguliere openingstijden, medewerkers van grossiersbedrijven benodigde onderdelen kunnen afhalen.  

Extra afhaalmogelijkheden in Rotterdam

Naast afhalen bij de locatie in Zoetermeer, zal er ook de mogelijkheid geboden worden om 6 maal daags goederen vanuit het depot af te laten leveren op de afhaallocatie in Spaanse Polder Rotterdam, of (in overleg) op andere locaties in de Rotterdam regio. Een service die met name voor de Rotterdamse automaterialen grossiers erg praktisch is. Voor de Kawe depot klanten, betekent de verhuizing dus een uitbreiding van de service.  

Vertrouwd gezicht

Dat de dienstverlening op het vertrouwde hoge niveau blijft, staat wel vast volgens Erik van de Water, key account manager bij Kawe. "Onze depot activiteiten in Zoetermeer worden de verantwoordelijkheid van Jack Daalmeijer, voormalig depothouder Bosal Schiedam. Jack heeft al meer dan 20 jaar ervaring met onze productlijnen en kan onze grossiersklanten uitstekend adviseren over alle mogelijke technische en logistieke uitdagingen". 

Intensievere samenwerking

De stap om onze depot service te verhuizen kan niet los gezien worden van de jarenlange samenwerking met Kilinclar. En de directe beschikbaarheid van vrijwel het gehele Kawe programma voor het groeiende netwerk van (op dit moment) 16 Kilinclar vestigingen biedt een belangrijke plus voor beide bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding