Het nieuwe merk en platform Carpardoo is gericht op zowel professionals, privé-sleutelaars als consumenten zonder specifieke autokennis. Het levert merkproducten van gerenommeerde fabrikanten als Bosch en Brembo. Klanten profiteren daarnaast van 100 dagen gratis retourrecht en een klantenservice in de eigen taal. 

 “Carpardoo groeit gestaag door; na Nederland hebben we opnieuw een aantal Europese landen aangesloten”, aldus CEO Stephan Rahmede. “Ons brede, kwalitatieve portfolio en de snelle levering stonden al. Daarnaast zorgen we nu voor service in de taal van de consument, zodat de klant weet én krijgt wat hij of zij bestelt. Die betrouwbaarheid staat voor ons voorop.”

 kfzteile24 kent een uniek ontstaansverhaal. Na een bescheiden begin als eBay-shop vanuit een garage heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een grote speler met 500+ medewerkers en meer dan 1 miljoen onderdelen op voorraad.