Onderdelenleverancier kfzteile24 groeit verder met Carpardoo

Carpardoo, het internationale merk in auto-onderdelen van het Duitse kfzteile24, groeit door binnen Europa. Na de lancering van de webshop in Nederland, biedt de Duitse marktleider zijn brede productaanbod voortaan ook aan in buurlanden Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk en Polen. In Duitsland verzorgt het bedrijf meer dan 10.000 bestellingen per dag. 

Het nieuwe merk en platform Carpardoo is gericht op zowel professionals, privé-sleutelaars als consumenten zonder specifieke autokennis. Het levert merkproducten van gerenommeerde fabrikanten als Bosch en Brembo. Klanten profiteren daarnaast van 100 dagen gratis retourrecht en een klantenservice in de eigen taal. 

 “Carpardoo groeit gestaag door; na Nederland hebben we opnieuw een aantal Europese landen aangesloten”, aldus CEO Stephan Rahmede. “Ons brede, kwalitatieve portfolio en de snelle levering stonden al. Daarnaast zorgen we nu voor service in de taal van de consument, zodat de klant weet én krijgt wat hij of zij bestelt. Die betrouwbaarheid staat voor ons voorop.”

 kfzteile24 kent een uniek ontstaansverhaal. Na een bescheiden begin als eBay-shop vanuit een garage heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een grote speler met 500+ medewerkers en meer dan 1 miljoen onderdelen op voorraad.

Onderdelenleverancier kfzteile24 groeit verder met Carpardoo - Automobielmanagement.nl

Onderdelenleverancier kfzteile24 groeit verder met Carpardoo

Carpardoo, het internationale merk in auto-onderdelen van het Duitse kfzteile24, groeit door binnen Europa. Na de lancering van de webshop in Nederland, biedt de Duitse marktleider zijn brede productaanbod voortaan ook aan in buurlanden Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk en Polen. In Duitsland verzorgt het bedrijf meer dan 10.000 bestellingen per dag. 

Het nieuwe merk en platform Carpardoo is gericht op zowel professionals, privé-sleutelaars als consumenten zonder specifieke autokennis. Het levert merkproducten van gerenommeerde fabrikanten als Bosch en Brembo. Klanten profiteren daarnaast van 100 dagen gratis retourrecht en een klantenservice in de eigen taal. 

 “Carpardoo groeit gestaag door; na Nederland hebben we opnieuw een aantal Europese landen aangesloten”, aldus CEO Stephan Rahmede. “Ons brede, kwalitatieve portfolio en de snelle levering stonden al. Daarnaast zorgen we nu voor service in de taal van de consument, zodat de klant weet én krijgt wat hij of zij bestelt. Die betrouwbaarheid staat voor ons voorop.”

 kfzteile24 kent een uniek ontstaansverhaal. Na een bescheiden begin als eBay-shop vanuit een garage heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een grote speler met 500+ medewerkers en meer dan 1 miljoen onderdelen op voorraad.