Koskamp Automaterialen bestaat 50 jaar

Vanuit een oud schuurtje in zijn woonplaats Den Ham begon Johan Koskamp in 1969 met de verkoop van automaterialen. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grossiersgroep met 12 vestigingen in heel Nederland. Deze maand viert het bedrijf zijn 50-jarig bestaan.

Tegenwoordig wordt de hoofddirectie van Koskamp Automaterialen gevormd door Liesbeth Koskamp samen met haar vader Johan en neef Bram Teun. De twaalf vestigingen zijn gesitueerd in het midden, noorden en oosten van Nederland. Naast het hoofdkantoor in Den Ham en het logistiek centrum in Steenwijk zijn deze te vinden in Kampen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Nijmegen, Arnhem, Zutphen, Lelystad, Emmen en Bilthoven.

Het bedrijf bezit 180 bezorgauto’s en heeft 380 mensen fulltime in dienst, met oproepkrachten erbij ligt dat aantal om en nabij de vierhonderd. In Steenwijk werken 35 mensen, plus tien op oproepbasis. De grossiersgroep is ook zelfvoorzienend met een eigen ICT-, marketing- en inkoopafdeling. Voor het trainen van monteurs heeft Koskamp Automaterialen een aantal trainingscentra.

Koskamp Automaterialen bestaat 50 jaar - Automobielmanagement.nl

Koskamp Automaterialen bestaat 50 jaar

Vanuit een oud schuurtje in zijn woonplaats Den Ham begon Johan Koskamp in 1969 met de verkoop van automaterialen. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grossiersgroep met 12 vestigingen in heel Nederland. Deze maand viert het bedrijf zijn 50-jarig bestaan.

Tegenwoordig wordt de hoofddirectie van Koskamp Automaterialen gevormd door Liesbeth Koskamp samen met haar vader Johan en neef Bram Teun. De twaalf vestigingen zijn gesitueerd in het midden, noorden en oosten van Nederland. Naast het hoofdkantoor in Den Ham en het logistiek centrum in Steenwijk zijn deze te vinden in Kampen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Nijmegen, Arnhem, Zutphen, Lelystad, Emmen en Bilthoven.

Het bedrijf bezit 180 bezorgauto’s en heeft 380 mensen fulltime in dienst, met oproepkrachten erbij ligt dat aantal om en nabij de vierhonderd. In Steenwijk werken 35 mensen, plus tien op oproepbasis. De grossiersgroep is ook zelfvoorzienend met een eigen ICT-, marketing- en inkoopafdeling. Voor het trainen van monteurs heeft Koskamp Automaterialen een aantal trainingscentra.