‘Door de integratie van AVA’s distributienetwerk en de oprichting van nieuwe dochterondernemingen in Oost-Europa zijn we erin geslaagd om onszelf te vestigen als een toonaangevende internationale fabrikant en distributeur van hoge kwaliteitsonderdelen,’ meldt het bedrijf in een verklaring. Dit zijn onderdelen voor motorkoeling en airconditioning voor personenwagens, vrachtwagens, bussen, industrie en landbouw.

Momenteel heeft AVA 7 vestigingen: in Nederland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen, Italië en Moskou. Een belangrijke stap voor de organisatie is de nieuwe, wereldwijd geïntegreerde website van AVA Quality Cooling (www.ava-cooling.com). De nieuwe website is beschikbaar in 8 talen. Klanten kunnen het juiste onderdeel vinden op basis van verschillende zoekmogelijkheden en direct een order plaatsen.