AVA lanceert nieuwe internationale website

Sinds 2017 maakt AVA deel uit van de Taiwanese Enterex International Limited Group, een van de grootste fabrikanten van warmtewisselaars ter wereld. De laatste jaren is er binnen AVA ‘een samenhangende en internationale structuur’ gecreëerd laat het bedrijf weten. De lancering van een internationale website is hierin een belangrijke nieuwe stap.

‘Door de integratie van AVA’s distributienetwerk en de oprichting van nieuwe dochterondernemingen in Oost-Europa zijn we erin geslaagd om onszelf te vestigen als een toonaangevende internationale fabrikant en distributeur van hoge kwaliteitsonderdelen,’ meldt het bedrijf in een verklaring. Dit zijn onderdelen voor motorkoeling en airconditioning voor personenwagens, vrachtwagens, bussen, industrie en landbouw.

Momenteel heeft AVA 7 vestigingen: in Nederland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen, Italië en Moskou. Een belangrijke stap voor de organisatie is de nieuwe, wereldwijd geïntegreerde website van AVA Quality Cooling (www.ava-cooling.com). De nieuwe website is beschikbaar in 8 talen. Klanten kunnen het juiste onderdeel vinden op basis van verschillende zoekmogelijkheden en direct een order plaatsen.

AVA lanceert nieuwe internationale website - Automobielmanagement.nl

AVA lanceert nieuwe internationale website

Sinds 2017 maakt AVA deel uit van de Taiwanese Enterex International Limited Group, een van de grootste fabrikanten van warmtewisselaars ter wereld. De laatste jaren is er binnen AVA ‘een samenhangende en internationale structuur’ gecreëerd laat het bedrijf weten. De lancering van een internationale website is hierin een belangrijke nieuwe stap.

‘Door de integratie van AVA’s distributienetwerk en de oprichting van nieuwe dochterondernemingen in Oost-Europa zijn we erin geslaagd om onszelf te vestigen als een toonaangevende internationale fabrikant en distributeur van hoge kwaliteitsonderdelen,’ meldt het bedrijf in een verklaring. Dit zijn onderdelen voor motorkoeling en airconditioning voor personenwagens, vrachtwagens, bussen, industrie en landbouw.

Momenteel heeft AVA 7 vestigingen: in Nederland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen, Italië en Moskou. Een belangrijke stap voor de organisatie is de nieuwe, wereldwijd geïntegreerde website van AVA Quality Cooling (www.ava-cooling.com). De nieuwe website is beschikbaar in 8 talen. Klanten kunnen het juiste onderdeel vinden op basis van verschillende zoekmogelijkheden en direct een order plaatsen.