Molco Car Parts sluit zich aan bij VASS

Onderdelenleverancier Molco Car Parts heeft zich aangesloten bij belangenorganisatie VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk). Met de deelname van Molco hoopt VASS-initiatiefneemster Mirjam van der Rijt vooral ledenvoordeel te kunnen bieden bij de inkoop van onderdelen.

“De klant tevreden houden kost soms veel geld. Door slim in te kopen kun je besparen en toch inzetten op langetermijnrelaties met full service.” Daar komt bij dat het juist in deze tijd voor universele autobedrijven erg waardevol is om aan de inkoopkant te besparen denkt Van der Rijt.

Molco Car Parts biedt originele en aftermarket onderdelen voor personenauto’s en kleine bedrijfswagens. Molco is naar eigen zeggen de enige partij in Nederland die direct bij de bron inkoopt en direct levert aan het garagebedrijf. Hierdoor wordt naar verluidt een inkoopvoordeel van gemiddeld 30 procent gerealiseerd.

Molco Car Parts sluit zich aan bij VASS - Automobielmanagement.nl

Molco Car Parts sluit zich aan bij VASS

Onderdelenleverancier Molco Car Parts heeft zich aangesloten bij belangenorganisatie VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk). Met de deelname van Molco hoopt VASS-initiatiefneemster Mirjam van der Rijt vooral ledenvoordeel te kunnen bieden bij de inkoop van onderdelen.

“De klant tevreden houden kost soms veel geld. Door slim in te kopen kun je besparen en toch inzetten op langetermijnrelaties met full service.” Daar komt bij dat het juist in deze tijd voor universele autobedrijven erg waardevol is om aan de inkoopkant te besparen denkt Van der Rijt.

Molco Car Parts biedt originele en aftermarket onderdelen voor personenauto’s en kleine bedrijfswagens. Molco is naar eigen zeggen de enige partij in Nederland die direct bij de bron inkoopt en direct levert aan het garagebedrijf. Hierdoor wordt naar verluidt een inkoopvoordeel van gemiddeld 30 procent gerealiseerd.