RBI introduceert landelijk telefoonnummer

Reedijk Banden Import is op 19 oktober overgestapt op een landelijk telefoonnummer. Op dit nummer zijn alle verkoopafdelingen van de vier vestigingen aangesloten.

RBI lanceert nieuwe Maxxis banden

RBI is op het nieuwe nummer 088 – 225 40 18 bereikbaar op werkdagen van acht uur ‘s ochtends tot vijf uur ‘s middags. De bandenleverancier verwacht met deze stap dat het contact met de verkoopafdelingen in Houten, Strijen, Hengelo en Venlo sneller zal verlopen en dat klanten beter geholpen kunnen worden.

RBI introduceert landelijk telefoonnummer - Automobielmanagement.nl

RBI introduceert landelijk telefoonnummer

Reedijk Banden Import is op 19 oktober overgestapt op een landelijk telefoonnummer. Op dit nummer zijn alle verkoopafdelingen van de vier vestigingen aangesloten.

RBI lanceert nieuwe Maxxis banden

RBI is op het nieuwe nummer 088 – 225 40 18 bereikbaar op werkdagen van acht uur ‘s ochtends tot vijf uur ‘s middags. De bandenleverancier verwacht met deze stap dat het contact met de verkoopafdelingen in Houten, Strijen, Hengelo en Venlo sneller zal verlopen en dat klanten beter geholpen kunnen worden.