Eurol introduceert twee nieuwe 0W-20 motoroliën

Eurol introduceert de Elance FE 0W-20 en Ultrance ECO 0W-20. Beide volsynthetische motoroliën zijn ontwikkeld voor nieuwe generaties diesel- en benzinemotoren en dragen volgens Eurol bij aan brandstofbesparing en Co2 reductie zonder afbreuk te doen aan de slijtagebescherming.

De Eurol Elance FE 0W-20 is een volledig synthetische mid saps motorolie, geformuleerd om te voldoen aan de RN 17 FE-specificatie. Deze olie is geschikt voor specifieke benzine- en dieselmotoren (Euro 6d vanaf medio 2018) van Renault en Dacia en voor voertuigen waarvoor ACEA C5 is voorgeschreven.

De Eurol Ultrance ECO 0W-20 is een volledig synthetische motorolie geschikt voor personenauto’s, bestelwagens en SUV’s. De Ultrance ECO 0W-20 is breed toepasbaar en voldoet aan de OEM normen laat Eurol weten.

Eurol introduceert twee nieuwe 0W-20 motoroliën - Automobielmanagement.nl

Eurol introduceert twee nieuwe 0W-20 motoroliën

Eurol introduceert de Elance FE 0W-20 en Ultrance ECO 0W-20. Beide volsynthetische motoroliën zijn ontwikkeld voor nieuwe generaties diesel- en benzinemotoren en dragen volgens Eurol bij aan brandstofbesparing en Co2 reductie zonder afbreuk te doen aan de slijtagebescherming.

De Eurol Elance FE 0W-20 is een volledig synthetische mid saps motorolie, geformuleerd om te voldoen aan de RN 17 FE-specificatie. Deze olie is geschikt voor specifieke benzine- en dieselmotoren (Euro 6d vanaf medio 2018) van Renault en Dacia en voor voertuigen waarvoor ACEA C5 is voorgeschreven.

De Eurol Ultrance ECO 0W-20 is een volledig synthetische motorolie geschikt voor personenauto’s, bestelwagens en SUV’s. De Ultrance ECO 0W-20 is breed toepasbaar en voldoet aan de OEM normen laat Eurol weten.