Deense Nissens neemt AVA Cooling over

De Deense fabrikant van auto-onderdelen Nissens neemt AVA Cooling over van het Taiwanese Enterex. AVA wil hiermee de ‘erkende positie voor onderdelen op de vervangingsmarkt verder versterken’. De naam AVA blijft gehandhaafd.

Bogdan Szymanowski, COO van de AVA Group: “De sterke structuur en de financiële positie van onze Deense partners en eigenaren waren belangrijke voorwaarden voor de overname. Het creëert een veelbelovend toekomstperspectief dat zeker zal leiden tot stabiliteit binnen onze organisatie.”

Aftermarket

Tim Smits, Managing Director van AVA Benelux: “AVA en Nissens zijn beide gerenommeerde merken in de onafhankelijke aftermarket. Deze fusie zorgt ervoor dat we onze marktpositie veilig kunnen stellen en de komende jaren verder kunnen groeien.”

Deense Nissens neemt AVA Cooling over - Automobielmanagement.nl

Deense Nissens neemt AVA Cooling over

De Deense fabrikant van auto-onderdelen Nissens neemt AVA Cooling over van het Taiwanese Enterex. AVA wil hiermee de ‘erkende positie voor onderdelen op de vervangingsmarkt verder versterken’. De naam AVA blijft gehandhaafd.

Bogdan Szymanowski, COO van de AVA Group: “De sterke structuur en de financiële positie van onze Deense partners en eigenaren waren belangrijke voorwaarden voor de overname. Het creëert een veelbelovend toekomstperspectief dat zeker zal leiden tot stabiliteit binnen onze organisatie.”

Aftermarket

Tim Smits, Managing Director van AVA Benelux: “AVA en Nissens zijn beide gerenommeerde merken in de onafhankelijke aftermarket. Deze fusie zorgt ervoor dat we onze marktpositie veilig kunnen stellen en de komende jaren verder kunnen groeien.”