De wereldwijde omzet van LKQ Corporation voor het eerste kwartaal van 2021 kwam uit op 3,2 miljard dollar, een stijging van 5,7 procent ten opzichte van de 3,0 miljard dollar in het eerste kwartaal van 2020.

“We zijn blij dat we het eerste kwartaal van 2021 met sterke cijfers en groei beginnen, dankzij de uitstekende inzet van onze medewerkers en de loyaliteit van onze klanten”, aldus Arnd Franz, CEO van LKQ Europe, waar onder meer Fource onder valt. “Vooruitkijkend zal de pandemie ons in 2021 blijven bezighouden. We hebben blijvend vertrouwen in de kracht van onze operationele activiteiten en in de uitvoering van onze strategieën en we verwachten de komende maanden een herstel te zien in Europa.”

LKQ Europe GmbH, waarvan het hoofdkantoor in het Zwitserse Zug zetelt, is een dochteronderneming van de LKQ Corporation. Momenteel zijn er circa 26.000 medewerkers in dienst in meer dan 20 Europese landen, met een netwerk van 1.000 vestigingen en meer dan 5,49 miljard dollar aan omzet in 2020. De organisatie bevoorraadt circa 100.000 onafhankelijke werkplaatsen in meer dan twintig landen.

Lees ook:
Vakgarage sluit zich aan bij Autobandenpartner
Autobandenpartner: ‘Wij bieden de oplossing voor de complexe bandenmarkt’