Louis Zwinkels beste Toyota-receptionist

Louis Zwinkels van Toyota-dealer Autobedrijf Beukers in ’s-Gravenzande is Neerlands beste Toyota-receptionist.

Dat is het resultaat van de jaarlijkse Toyota Service Advisors Skill Contest 2005. Tweede werd Herman Koenjer (Morrenhof, Deventer) en derde Ton Sneijers (Van Dorst, Breda). Voor de landelijke finale bij importeur Louwman & Parqui traden acht deelnemers aan. Elke van de acht opdrachten had betrekking op een specifiek gedeelte uit de dagelijkse praktijk, zoals een klant bellen na een werkplaatsbezoek, de kennis van de garantievoorwaarden, werkplaatsmanagement of de aanname van de auto. De wedstrijd is een initiatief van het Louwman College van de importeur en wordt al meer dan tien jaar georganiseerd. In 2006 is het de beurt aan de verkopers van Toyota. Successievelijk komen alle afdelingen binnen het dealerbedrijf aan bod. De winnaar van dit jaar, Louis Zwinkels, vertegenwoordigt Nederland op 9 november voor de Europese finale in Brussel.

Louis Zwinkels beste Toyota-receptionist - Automobielmanagement.nl

Louis Zwinkels beste Toyota-receptionist

Louis Zwinkels van Toyota-dealer Autobedrijf Beukers in ’s-Gravenzande is Neerlands beste Toyota-receptionist.

Dat is het resultaat van de jaarlijkse Toyota Service Advisors Skill Contest 2005. Tweede werd Herman Koenjer (Morrenhof, Deventer) en derde Ton Sneijers (Van Dorst, Breda). Voor de landelijke finale bij importeur Louwman & Parqui traden acht deelnemers aan. Elke van de acht opdrachten had betrekking op een specifiek gedeelte uit de dagelijkse praktijk, zoals een klant bellen na een werkplaatsbezoek, de kennis van de garantievoorwaarden, werkplaatsmanagement of de aanname van de auto. De wedstrijd is een initiatief van het Louwman College van de importeur en wordt al meer dan tien jaar georganiseerd. In 2006 is het de beurt aan de verkopers van Toyota. Successievelijk komen alle afdelingen binnen het dealerbedrijf aan bod. De winnaar van dit jaar, Louis Zwinkels, vertegenwoordigt Nederland op 9 november voor de Europese finale in Brussel.