Het nieuwe pand krijgt een zeer eigentijdse vormgeving. De officiële ingebruikname staat gepland voor december dit jaar en de officiële opening in januari 2007. Op een kavel van achtduizend vierkante meter zal een pand verrijzen met een bebouwde oppervlakte van 5,2 duizend vierkante meter. Ford Fikse is officieel Ford-dealer voor Arnhem en omstreken, met vestigingen op Autopark IJsseloord, Autoboulevard Rijkerswoerd en aan Het Hazeland in Westervoort. Naast het aanbieden van de complete reeks personenauto’s en een aantal serviceconcepten, zoals Service-2000, Rapid Service en Ford Erkend Schadeherstel, doet Fikse ook de bedrijfsauto’s van Ford. Fikse kondigt veel acties aan. “Hoe minder verhuisdozen en auto’s we moeten meenemen naar het nieuwe pand, hoe beter.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding