De Friese ABD Groep was in 2008 de best presterende dealer op het gebied van kwaliteit van Sales en Aftersales. Autobedrijf J. Janssen uit Noord-Brabant realiseerde vorig jaar de grootste stijging in het klassement van de Global Quality Award.

Autobedrijf J. Janssen, met vestigingen in Nuenen, Venlo en Helmond – en operators in Deurne, Gemert en Venray – scoorde relatief gezien het beste in de strijd om de Renault Global Quality Award 2008. De ABD Groep, met vestigingen in Heerenveen, Drachten en Sneek, en operators in Kollum en Oosterwolde, was in absolute cijfers de winnaar van deze competitie in klanttevredenheid.

Directeur-eigenaar van de ABD Groep, Wybe Kooistra, toonde zich vereerd met de onderscheiding: "Het verschil tussen redelijk tevreden klanten en helemaal tevreden klanten zit hem in de details." Olaf Janssen, directeur-eigenaar van Autobedrijf J. Janssen: "Een award ontvangen voor het leveren van goede kwaliteit, dat is een van de mooiste onderscheidingen die je als dealerbedrijf kunt krijgen."

De Renault Global Quality Award is een wereldwijde wedstrijd voor Renault-dealers op het gebied van Sales en Aftersales. Het doel van de competitie is om de klanttevredenheid te verhogen. De scores van dealers zijn daarom primair gebaseerd op de tevredenheid van klanten over de service in Sales en Aftersales van de betreffende dealer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding