Renault/Dacia weer in Groningen, Emmen, Hoogeveen

Renault Nederland stelt Terwolde aan als nieuwe Renault en Dacia-dealer in Noord-Nederland. De formele partner is PGA Nederland NV, dat de drie nieuwe vestigingen van Terwolde Renault/Dacia exploiteert.

De nieuwe, officiële dealervestigingen in Groningen, Emmen en Hoogeveen zijn van start gegaan onder de naam Terwolde Renault/Dacia. Renault Nederland rekent daarmee op een succesvolle doorstart in de noordelijke regio.  De vorige Renault-vertegenwoordiging, Autodrôme, ging begin april failliet.  Terwolde Renault/Dacia start in zowel Hoogeveen als Emmen in de bedrijfspanden van Autodrôme. In Groningen opereert Terwolde vanuit het voormalige Jaguar-dealerbedrijf, op een steenworp afstand van de vroegere Renault-vestiging. De nieuwe bedrijven zijn inmiddels volledig in bedrijf. In een later stadium breidt Terwolde Renault/Dacia verder uit in de noordelijke regio.

Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van PGA Nederland NV, spreekt van "een belangrijke pijler onder onze strategie om een beduidend groter eigen aandeel te willen hebben in het verzorgingsgebied Noord-Nederland." Noord-Nederland is voor PGA Nederland geen onbekend terrein: "Onder de naam Nefkens Peugeot opereren we reeds jaren succesvol in dit gebied."  PGA Nederland NV is ook actief met dealerbedrijven van andere merken (BMW, Honda, Opel). Sinds 20 mei is het de nieuwe naam voor de Nefkens Groep. PGA Nederland NV is een dochter van de Franse onderneming PGA Motors, die onderdeel is van de Porsche Holding.

 

 

Reacties

Dick (directeur)weet alleen niet hoe hij alle Terwolde genaamde garages de zelfde richtlijnen geven is. Uitlezen kost bij de een, 19.95 en bij een ander 40á 50 euro volgens uurtarief.

Een directeur moet er toch voor zorgen dat alle garages gelijk zijn?

Daarnaast proppen ze je uitlaat vol bij een apk met cumcum terwijl deze nog geen 3 maand oud is. Naar mijn inzien zijn de schroefjes nog prima aan te draaien.

Voor mij geen Terwolde meer.

Geplaatst door: Noorden op
Renault/Dacia weer in Groningen, Emmen, Hoogeveen - Automobielmanagement.nl

Renault/Dacia weer in Groningen, Emmen, Hoogeveen

Renault Nederland stelt Terwolde aan als nieuwe Renault en Dacia-dealer in Noord-Nederland. De formele partner is PGA Nederland NV, dat de drie nieuwe vestigingen van Terwolde Renault/Dacia exploiteert.

De nieuwe, officiële dealervestigingen in Groningen, Emmen en Hoogeveen zijn van start gegaan onder de naam Terwolde Renault/Dacia. Renault Nederland rekent daarmee op een succesvolle doorstart in de noordelijke regio.  De vorige Renault-vertegenwoordiging, Autodrôme, ging begin april failliet.  Terwolde Renault/Dacia start in zowel Hoogeveen als Emmen in de bedrijfspanden van Autodrôme. In Groningen opereert Terwolde vanuit het voormalige Jaguar-dealerbedrijf, op een steenworp afstand van de vroegere Renault-vestiging. De nieuwe bedrijven zijn inmiddels volledig in bedrijf. In een later stadium breidt Terwolde Renault/Dacia verder uit in de noordelijke regio.

Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van PGA Nederland NV, spreekt van "een belangrijke pijler onder onze strategie om een beduidend groter eigen aandeel te willen hebben in het verzorgingsgebied Noord-Nederland." Noord-Nederland is voor PGA Nederland geen onbekend terrein: "Onder de naam Nefkens Peugeot opereren we reeds jaren succesvol in dit gebied."  PGA Nederland NV is ook actief met dealerbedrijven van andere merken (BMW, Honda, Opel). Sinds 20 mei is het de nieuwe naam voor de Nefkens Groep. PGA Nederland NV is een dochter van de Franse onderneming PGA Motors, die onderdeel is van de Porsche Holding.

 

 

Reacties

Dick (directeur)weet alleen niet hoe hij alle Terwolde genaamde garages de zelfde richtlijnen geven is. Uitlezen kost bij de een, 19.95 en bij een ander 40á 50 euro volgens uurtarief.

Een directeur moet er toch voor zorgen dat alle garages gelijk zijn?

Daarnaast proppen ze je uitlaat vol bij een apk met cumcum terwijl deze nog geen 3 maand oud is. Naar mijn inzien zijn de schroefjes nog prima aan te draaien.

Voor mij geen Terwolde meer.

Geplaatst door: Noorden op