Het honderdjarig bestaan van Autobedrijven Grooters krijgt daarmee een extra feestelijk tintje. Directeur Wim Grooters van dit familiebedrijf is vereerd. "Hofleverancier word je niet zomaar", zegt hij tegen de Ondernemer. "Er gaat een strenge selectie aan vooraf. Zo moet je als bedrijf minimaal honderd jaar bestaan en bovendien van onbesproken gedrag zijn." De aanvraag van het Hofleverancierschap en de daarop volgende onderzoeksprocedure hebben ongeveer een jaar geduurd.

In Nederland zijn tot nu toe slechts vierhonderd bedrijven officieel benoemd tot Hofleverancier. Daar zat geen enkele bedrijf uit de autobranche bij, tot de benoeming van Autobedrijven Grooters. In een klanttevredenheidsonderzoek van Peugeot Nederland scoorde Grooters onlangs als een van de beste van Nederland in prijs- kwaliteitverhouding.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding