Beide maakten tot voor kort deel uit van de Kroymans Retail Group en moesten door haar faillissement, eerder dit jaar, hun deuren sluiten. Ford Nederland heeft onlangs de gesprekken met de nieuwe eigenaren succesvol afgerond. Piet van der Meulen en Edwin Augustijn, beiden bekend in de autobranche in de regio Eindhoven, zijn de twee nieuwe eigenaren. Edwin Augustijn zal verantwoordelijk worden voor de dagelijkse leiding.

Hans Schep, algemeen directeur van Ford Nederland is "zeer verheugd. Deze twee vestigingen bedienen een grote klantenkring. De twee nieuwe eigenaren hebben hun sporen in de autobranche ruimschoots verdiend." Piet van der Meulen gaf in het verleden al leiding aan Ford Eindhoven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding