Vier nieuwe bestuursleden bij Bovag Autodealers

Er zijn vier nieuwe bestuursleden bij Bovag Autodealers. Het betreft Ad de Haan, Wim Goedendorp, Jan van Delft en Mark van Zummeren. Op de laatste bestuursvergadering zijn zij officieel benoemd voor een eerste zittingstermijn van drie jaar.

De zittingstermijn van aftredend bestuurslid Loek de Rooij is verlengd tot begin 2010 de lopende cao-onderhandelingen zijn afgerond. Erik Selles, voorzitter van de Verenigde Opel Dealers Nederland, heeft zijn bestuurstermijn na zes jaar afgesloten.

Het bestuur van Bovag Autodealers bestaat nu uit:

Geert Vermeer, voorzitter (tot 9 maart 2010)

Bob Velthuis, vice-voorzitter – Terwindt-Hekking, Nijmegen

Jan van Delft – VW/Audi Dealercouncil

Wim Goedendorp – Verenigde Opel Dealers Nederland

Ad de Haan – Toyota Dealer Associatie Holland

Engelbert Obers – Obers Helmond

Loek de Rooij (tot afwikkeling cao)

Jan-Geerlof de Ruiter – Terberg-Stam Groep, Amersfoort

Eric Tak – Vereniging van Peugeot Contractpartners Nederland

Ronald van der Vlies – Auto Dekker, Spijkenisse

Mark van Zummeren – Autobedrijf Van Zummeren, Schaijk
Hans Bresser, manager Bovag Autodealers

Anita van Groeningen, managementassistent Bovag Autodealers

Opvolging voorzitter

De huidige voorzitter Geert Vermeer beëindigt in maart 2010 na zeven jaar zijn functie als voorzitter. Het bestuur heeft tijdens de laatste vergadering unaniem besloten Eric Tak voor te dragen als de beoogde opvolger. Tijdens een algemene ledenvergadering begin 2010 wordt de nieuwe voorzitter officieel door de leden van Bovag Autodealers gekozen.

 

Bovag Autodealers doet een onderzoek naar de toekomst van autodistributie in Nederland. De resultaten worden gepresenteerd op het congres van 9 maart 2010. Wat vindt u van zo’n onderzoek? Is dat nu echt nodig? Stem mee op de poll op de homepage van Automobiel Management.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vier nieuwe bestuursleden bij Bovag Autodealers - Automobielmanagement.nl

Vier nieuwe bestuursleden bij Bovag Autodealers

Er zijn vier nieuwe bestuursleden bij Bovag Autodealers. Het betreft Ad de Haan, Wim Goedendorp, Jan van Delft en Mark van Zummeren. Op de laatste bestuursvergadering zijn zij officieel benoemd voor een eerste zittingstermijn van drie jaar.

De zittingstermijn van aftredend bestuurslid Loek de Rooij is verlengd tot begin 2010 de lopende cao-onderhandelingen zijn afgerond. Erik Selles, voorzitter van de Verenigde Opel Dealers Nederland, heeft zijn bestuurstermijn na zes jaar afgesloten.

Het bestuur van Bovag Autodealers bestaat nu uit:

Geert Vermeer, voorzitter (tot 9 maart 2010)

Bob Velthuis, vice-voorzitter – Terwindt-Hekking, Nijmegen

Jan van Delft – VW/Audi Dealercouncil

Wim Goedendorp – Verenigde Opel Dealers Nederland

Ad de Haan – Toyota Dealer Associatie Holland

Engelbert Obers – Obers Helmond

Loek de Rooij (tot afwikkeling cao)

Jan-Geerlof de Ruiter – Terberg-Stam Groep, Amersfoort

Eric Tak – Vereniging van Peugeot Contractpartners Nederland

Ronald van der Vlies – Auto Dekker, Spijkenisse

Mark van Zummeren – Autobedrijf Van Zummeren, Schaijk
Hans Bresser, manager Bovag Autodealers

Anita van Groeningen, managementassistent Bovag Autodealers

Opvolging voorzitter

De huidige voorzitter Geert Vermeer beëindigt in maart 2010 na zeven jaar zijn functie als voorzitter. Het bestuur heeft tijdens de laatste vergadering unaniem besloten Eric Tak voor te dragen als de beoogde opvolger. Tijdens een algemene ledenvergadering begin 2010 wordt de nieuwe voorzitter officieel door de leden van Bovag Autodealers gekozen.

 

Bovag Autodealers doet een onderzoek naar de toekomst van autodistributie in Nederland. De resultaten worden gepresenteerd op het congres van 9 maart 2010. Wat vindt u van zo’n onderzoek? Is dat nu echt nodig? Stem mee op de poll op de homepage van Automobiel Management.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding