Van der Molen voegde in 1997 twee vestigingen samen op het Sontplein. Na aankoop van het zogenaamde Philips-terrein wist A.J. van der Molen binnen tien jaar een Amerikaans georiënteerde retailformule neer te zetten met naast zijn Opel-dealerbedrijf onder andere McDonalds, Esso, Praxis en IKEA. Dit succes is nu echter de oorzaak van het vertrek. De bereikbaarheid van het dealerbedrijf is een probleem. Directeur en eigenaar L.P. van der Molen vertelt hierover: "De bereikbaarheid van ons pand aan het Sontplein is de laatste jaren een stuk slechter geworden. Hier klagen klanten over en daar moet je dus goed naar luisteren. Onze nieuwe lokatie op Driebond is mede door de nieuwe afrit van de ringweg zeer goed bereikbaar voor onze klanten. Het pand heeft een warme uitstraling en is ruim genoeg om onze drie merken goed in te kunnen onderbrengen. Tevens kunnen we bijna alle gebruikte auto vanuit de showroom verkopen terwijl ze nu allemaal buiten moeten staan". De verhuizing staat gepland in juni.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding