Toyota en ING Car Lease verlengen samenwerking

De Toyota importeur Louwman & Parqui en de Toyota dealerorganisatie hebben hun partnership met ING Car Lease verlengd. Het vernieuwde Service Level Agreement moet de klanttevredenheid vergroten.

Door onder meer de nieuwe afspraak dat ING Car Lease de Toyota’s centraal inkoopt en via plaatselijke Toyota-dealers levert, kan de klant zijn auto bij een eigen dealer in ontvangst nemen. Ook verlicht dit de administratieve druk.

Er zijn verder nieuwe afspraken gemaakt over gebruik van de werkplaats door de klant. Er komt een kostenloze haal-en-breng service en zo nodig vervangend vervoer. Dit soort afspraken zorgen voor een verminderde total cost of ownership en levert meer tevreden klanten op, zo meent de leasemaatschappij.

"Deze vorm van samenwerking is een uitstekende manier om de klanttevredenheid van Toyota-leaserijders te waarborgen," aldus Michel Dudok, manager Fleetsales & Leasing bij Louwman & Parqui B.V. "Voor ons is klanttevredenheid de belangrijkste basis voor verdere groei in de zakelijke markt. Vandaar ook de duidelijke keuze om, in samenwerking met de leasemaatschappij, de relatie tussen de zakelijke rijder en de dealer te verstevigen."

 

Neem een proefabonnement op Automobiel Management voor 10 euro!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Toyota en ING Car Lease verlengen samenwerking - Automobielmanagement.nl

Toyota en ING Car Lease verlengen samenwerking

De Toyota importeur Louwman & Parqui en de Toyota dealerorganisatie hebben hun partnership met ING Car Lease verlengd. Het vernieuwde Service Level Agreement moet de klanttevredenheid vergroten.

Door onder meer de nieuwe afspraak dat ING Car Lease de Toyota’s centraal inkoopt en via plaatselijke Toyota-dealers levert, kan de klant zijn auto bij een eigen dealer in ontvangst nemen. Ook verlicht dit de administratieve druk.

Er zijn verder nieuwe afspraken gemaakt over gebruik van de werkplaats door de klant. Er komt een kostenloze haal-en-breng service en zo nodig vervangend vervoer. Dit soort afspraken zorgen voor een verminderde total cost of ownership en levert meer tevreden klanten op, zo meent de leasemaatschappij.

"Deze vorm van samenwerking is een uitstekende manier om de klanttevredenheid van Toyota-leaserijders te waarborgen," aldus Michel Dudok, manager Fleetsales & Leasing bij Louwman & Parqui B.V. "Voor ons is klanttevredenheid de belangrijkste basis voor verdere groei in de zakelijke markt. Vandaar ook de duidelijke keuze om, in samenwerking met de leasemaatschappij, de relatie tussen de zakelijke rijder en de dealer te verstevigen."

 

Neem een proefabonnement op Automobiel Management voor 10 euro!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding