Autocenter Van Esch officieel Chevrolet-dealer

Autocenter Van Esch uit Eindhoven is met ingang van maart officiële dealer voor het merk Chevrolet.

Autocenter Van Esch startte in 1995. Het bedrijf van de oprichter en naamgever werd in de loop der jaren overgenomen door Mark de Brouwer. Die bouwde het autobedrijf verder uit tot de huidige onderneming. "Tot nu toe werd het merk Chevrolet in Eindhoven vertegenwoordigd door Driessen, maar nu hebben wij de verkoop- en serviceactiviteiten overgenomen." Hij noemt Chevrolet "één van de belangrijkste groeimerken in Europa" en  "een prima aanvulling op ons huidige leveringsprogramma" (Seat, red.). De verkoopstart van de Spark is volgens De Brouwer "een perfect moment om onze naam als officiële Chevrolet-dealer voor de regio Eindhoven te vestigen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Mark van harte gefeliciteerd
met chevrolet
Weer een nieuwe uitdaging.

Ad Hazenberg

Geplaatst door: Ad Hazenberg op

Mark, proficiat jongen, veel succes!
Paul van Vroenhoven

Geplaatst door: Paul van Vroenhoven op

Mark,
Heel veel succes!
Monica Hensgens

Geplaatst door: Monica Hensgens op
Autocenter Van Esch officieel Chevrolet-dealer - Automobielmanagement.nl

Autocenter Van Esch officieel Chevrolet-dealer

Autocenter Van Esch uit Eindhoven is met ingang van maart officiële dealer voor het merk Chevrolet.

Autocenter Van Esch startte in 1995. Het bedrijf van de oprichter en naamgever werd in de loop der jaren overgenomen door Mark de Brouwer. Die bouwde het autobedrijf verder uit tot de huidige onderneming. "Tot nu toe werd het merk Chevrolet in Eindhoven vertegenwoordigd door Driessen, maar nu hebben wij de verkoop- en serviceactiviteiten overgenomen." Hij noemt Chevrolet "één van de belangrijkste groeimerken in Europa" en  "een prima aanvulling op ons huidige leveringsprogramma" (Seat, red.). De verkoopstart van de Spark is volgens De Brouwer "een perfect moment om onze naam als officiële Chevrolet-dealer voor de regio Eindhoven te vestigen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Mark van harte gefeliciteerd
met chevrolet
Weer een nieuwe uitdaging.

Ad Hazenberg

Geplaatst door: Ad Hazenberg op

Mark, proficiat jongen, veel succes!
Paul van Vroenhoven

Geplaatst door: Paul van Vroenhoven op

Mark,
Heel veel succes!
Monica Hensgens

Geplaatst door: Monica Hensgens op