Voor veel jonge managers is het uitwisselen van kennis en ervaring een belangrijk onderdeel om hun werk succesvol te kunnen doen. Jong Management Automotive moet een community worden waar de leden elkaar inspireren, informeren en stimuleren en een bijdrage kunnen leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen binnen en buiten de branche. De nieuwe site jmautomotive.nl is de online ontmoetingsplaats voor de jonge managers. Daar is het mogelijk blogberichten te posten, discussies te voeren, maar bijvoorbeeld ook filmpjes en rapporten met elkaar te delen. Verder zal Jong Management Automotive ook bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken organiseren, waaruit maatschappelijke betrokkenheid spreekt.

Geert Vermeer, tot vandaag (9 maart) voorzitter van Bovag Autodealers: "Ik vind mensen eigenlijk nog leuker dan auto’s. Vooral jonge mensen die met al hun enthousiasme en gedrevenheid de autobranche op een hoger niveau willen tillen, draag ik een warm hart toe. Voor hen wilde ik graag iets achterlaten, als een erfenis. Wij hebben de basis van de nieuwe community gelegd. De jonge managers kunnen er nu zelf verder aan bouwen. Zelf hoop ik er als een soort nestor aan verbonden te blijven." Jong Management Automotive is bedoeld voor jonge ondernemers, directeuren en managers tot veertig jaar die werkzaam zijn in de autobranche. Aanmelding kan op de site van Bovag

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding