Nieuweautokopen.nl gecertificeerd als thuiswinkel

De autowebwinkel Nieuweautokopen.nl is gecertificeerd door de Thuiswinkel-organisatie. Dankzij de certificering heeft de consument meer zekerheden bij de aanschaf van een nieuwe auto. Naast het Thuiswinkel-vignet mocht de site als officieel autobedrijf al het Bovag-logo voeren.

Drie jaar geleden werd door Nieuweautokopen.nl de eerste stap gezet om nieuwe auto’s via internet te verkopen. De consument kan via de site een nieuwe auto kopen, tegen de scherpste prijs en zonder gezeur, zo stelt het bedrijf. Consumenten zien de voordelen maar nog steeds zijn sommige potentiële kopers wat huiverig. Om velerlei redenen. Een paar voorbeelden van veelgehoorde vragen: ‘Krijg ik wel een nieuwe auto’, ‘Kan ik wel op garantie terugvallen’ en  ‘Krijg ik wel een auto geleverd als ik mijn geld heb overgemaakt’. De webwinkel zegt alles in het werk te stellen om extra zekerheden in te bouwen. Zo hoeft de nieuwe auto pas betaald te worden bij aflevering en kan de auto thuis voor de deur worden bezorgd. En natuurlijk geldt de fabrieksgarantie, bij elke dealer van het merk.

 

Met de certificering van de Thuiswinkel-organisatie nog een belangrijke garantie. Nieuweautokopen.nl beschikt nu bijvoorbeeld over een beveiligde SSL-verbinding waarmee de consumentgegevens veilig over het net worden verstuurd. Nog een extra garantie is dat Nieuweautokopen.nl lid is van Bovag waarmee de webwinkel als volwaardig autobedrijf wordt gezien. Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: "Met de certificering van de Thuiswinkel-organisatie kan de consument zonder zorgen terecht. Daar komen gelukkig steeds meer autokopers achter; afgelopen jaar 170 tevreden kopers. En zoals het er nu uitziet gaan we dit jaar dat aantal flink overtreffen."

 

 

 

Nieuweautokopen.nl gecertificeerd als thuiswinkel - Automobielmanagement.nl

Nieuweautokopen.nl gecertificeerd als thuiswinkel

De autowebwinkel Nieuweautokopen.nl is gecertificeerd door de Thuiswinkel-organisatie. Dankzij de certificering heeft de consument meer zekerheden bij de aanschaf van een nieuwe auto. Naast het Thuiswinkel-vignet mocht de site als officieel autobedrijf al het Bovag-logo voeren.

Drie jaar geleden werd door Nieuweautokopen.nl de eerste stap gezet om nieuwe auto’s via internet te verkopen. De consument kan via de site een nieuwe auto kopen, tegen de scherpste prijs en zonder gezeur, zo stelt het bedrijf. Consumenten zien de voordelen maar nog steeds zijn sommige potentiële kopers wat huiverig. Om velerlei redenen. Een paar voorbeelden van veelgehoorde vragen: ‘Krijg ik wel een nieuwe auto’, ‘Kan ik wel op garantie terugvallen’ en  ‘Krijg ik wel een auto geleverd als ik mijn geld heb overgemaakt’. De webwinkel zegt alles in het werk te stellen om extra zekerheden in te bouwen. Zo hoeft de nieuwe auto pas betaald te worden bij aflevering en kan de auto thuis voor de deur worden bezorgd. En natuurlijk geldt de fabrieksgarantie, bij elke dealer van het merk.

 

Met de certificering van de Thuiswinkel-organisatie nog een belangrijke garantie. Nieuweautokopen.nl beschikt nu bijvoorbeeld over een beveiligde SSL-verbinding waarmee de consumentgegevens veilig over het net worden verstuurd. Nog een extra garantie is dat Nieuweautokopen.nl lid is van Bovag waarmee de webwinkel als volwaardig autobedrijf wordt gezien. Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: "Met de certificering van de Thuiswinkel-organisatie kan de consument zonder zorgen terecht. Daar komen gelukkig steeds meer autokopers achter; afgelopen jaar 170 tevreden kopers. En zoals het er nu uitziet gaan we dit jaar dat aantal flink overtreffen."